دليل سردرد هاي ماه رمضان چيست؟
يکشنبه 7 خرداد 1396 - 9:23:12 AM
چه خبر - سردرد هاي ماه رمضان

دکتر آزاده نجارزاده ‌ با اشاره به ضرورت مديريت صحيح مصرف انواع مواد غذايي در فصول مختلف به ويژه در ماه مبارک رمضان، تاکيد کرد: روزه‌داري در فصول گرم سال، ‌ مستلزم رعايت شرايط ويژه در مصرف موادغذايي است.

وي در اين رابطه مصرف سحري را از جمله ضروريات روزه‌داري دانست و بيان کرد: استفاده از موادغذايي پروتئيني مانند گوشت، تخم‌مرغ و حبوبات، نقش مهمي در به تعويق انداختن حس گرسنگي در فرد روزه‌دار ايفا مي‌کند.

نجارزاده با بيان اين که اندوخته‌ مواد غذايي براي تحمل گرسنگي از ويژگي‌هاي مصرف مواد پروتئيني در وعده سحري است، عنوان کرد: روزه‌داران مي‌توانند به منظور مديريت مصرف مواد غذايي در ايام ماه رمضان، نسبت به مصرف انواع غذاهاي حاضري و مواد‌غذايي داراي پروتئين به صورت گردشي در وعده‌هاي سحري و شام اقدام کنند.

اين متخصص تغذيه در همين ارتباط تاکيد کرد: روزه‌داران بايد از خوردن غذاي اصلي بلافاصله پس از افطار خودداري کنند و روزه‌ خود را با آب جوش، شير گرم، خرما، عسل و مواد غذايي مشابه، افطار و حداقل نيم ساعت بعد از آن، غذاي اصلي را ميل کنند.

وي با تاکيد بر اينکه در وعده افطار غذاهايي که سريع هضم مي‌شوند، مصرف شوند، خاطرنشان کرد: سردردهاي بعد از افطار، نتيجه مصرف مواد غذايي حجيم نظير‌ برنج، ‌ گوشت، مرغ، نان و سيب‌زميني بلافاصله بعد از افطار است.

نجارزاده در مورد راه‌هاي جلوگيري از تشنگي نيز اظهار کرد: روزه‌داران مي‌توانند با مصرف ميوه و سبزيجاتي از قبيل کاهو، کلم و هويج و غيره که حاوي مقادير قابل توجهي آب هستند، در هنگام صرف وعده‌هاي سحر و افطار، آب مورد نياز بدن را در طول مدت روزه‌داري تأمين کنند.

سرپرست مرکز تحقيقات تغذيه و امنيت غذايي دانشگاه علوم پزشکي يزد در پايان نيز تصريح کرد: مديريت صحيح مصرف لبنيات، کربوهيدرات‌ها و سبزيجات در ماه رمضان مي‌تواند موجب تعويق گرسنگي، تشنگي و هضم مناسب مواد غذايي شود



منبع: isna.ir


http://www.CheKhabar.ir/News/67303/دليل سردرد هاي ماه رمضان چيست؟
بستن   چاپ