نکاتي مهم براي خريد و نگهداري قارچ
پنجشنبه 4 خرداد 1396 - 11:18:56 AM
چه خبر - نکاتي براي خريد قارچ

_ هنگام خريد به زير کلاهک دقت و قارچ هايي را خريداري کنيد که تيغه هاي لامل آن کاملا بسته باشد. در هنگام خريد قارچ دقت كنيد كه بافت آن سفت و محكم، رنگ آن يكنواخت و بدون لكه و سطح كلاهك ليز و چسبناك نباشد. اگر تيغه هاي زير كلاهك از يكديگر فاصله داشته و باز باشد، نشانه كهنگي قارچ است.

_ از خريد قارچ هاي تغيير رنگ داده، صدمه ديده، ترک دار و داراي لکه خودداري کنيد.

_ پس از خريد ،قارچ ها را از بسته بندي خارج کنيد . چرا که قارچ ها درون بسته بندي آب جذب مي کند و روند فاسد شدن آنها تسريع مي شود. قارچ ها را از بسته بندي خارج و روي آن را با يك حوله يا دستمال كاغذي بپوشانيد و درون يخچال قرار دهيد. توجه داشته باشيد قارچ تركيبي يكپارچه است و اگر پايه آن كنده يا جدا شود زود خراب خواهد شد. در اثرخيس كردن قارچ هم، ويتامين هاي محلول در آب آن خارج و بي ارزش خواهد شد.

_ قارچ را حداکثر 4 روز مي توانيد در يخچال نگهداري کنيد.

_ تا زماني که قصد مصرف يا پختن قارچ ها را نداريد از شستن آنها خودداري کنيد.

كبابي كردن، بهترين روش پخت

آب پز كردن باعث از بين رفتن ويتامين هاي گروه B و C قارچ مي شود. پخت طولاني هم بر تراكم و سفتي بافت قارچ مي افزايد و سرخ كردن بيش از هفت دقيقه قارچ در روغن زياد نيز آن را ديرهضم و پركالري مي كند. كبابي كردن بهترين روش پخت قارچ است.

در هنگام كبابي كردن، قارچ را در مجاورت حرارت خيلي شديد قرار ندهيد. قارچ را در فاصله ده سانتيمتري آتش نگه داريد و هر طرف را به مدت كوتاهي گرما دهيد. شعله مستقيم گاز خانگي يا زغال باربيكيو مي تواند محصول را سمي كرده و از ارزش تغذيه اي آن بكاهد.



منبع : khorasannews.com/asriran.com

http://www.CheKhabar.ir/News/67134/نکاتي مهم براي خريد و نگهداري قارچ
بستن   چاپ