پيتزاي صبحانه در تابه، يک صبحانه شيک و خوشمزه براي صبح جمعه
چهارشنبه 3 خرداد 1396 - 10:11:23 PM
چه خبر - طرز تهيه پيتزاي صبحانه

شايد شکستن تخم مرغ روي پيتزا به نظر عجيب بيايد اما با آن صبحانه اي خوشمزه تر و لذيذتر خواهيد داشت. تخم مرغ ها بايد کوچک باشند و به طور کامل روي پيتزا پخش شوند تا کاملا بپزند. البته اين بستگي به سليقه شما دارد اگر بخواهيد مي توانيد تخم مرغ ها را کمي شل تر درست کنيد. براي درست کردن اين غذا مي توانيد از ظرف چدني استفاده کنيد.

مواد مورد نياز براي پيتزاي صبحانه

خمير پيتزا (مي توانيد خمير را خودتان درست کنيد يا حاضري تهيه کنيد) : 1 عدد
تخم مرغ : 4 عدد
بيکن گوشت گوساله يا کالباس خشک : 4 ورق
اسفناج تازه يا سبزيجات ديگر به دلخواه : ¼ پيمانه
ريحان تازه خرد شده : 1 قاشق غذاخوري
سس پيتزا : 1 پيمانه
پنير موزارلا : 1 الي 2 پيمانه
قارچ : ½ پيمانه
فلفل دلمه اي سبز و زرد : ½ پيمانه

روش تهيه پيتزاي صبحانه

در ابتدا خمير را با وردنه روي سطح تميزي صاف کنيد و کف تاوه چدني قرار دهيد.
در مرحله بعد سس پيتزا را روي خمير بريزيد. سپس ¼ پيمانه پنير را روي سس بريزيد. پنير باعث مي شود مواد به خوبي به خمير بچسبند.
بيکن يا کالباس را روي پيتزا بريزيد و سپس اسفناج و فلفل دلمه اي و ديگر سبزيجات مورد دلخواه را روي آن بريزيد. در آخر باقيمانده پنير را به آن اضافه کنيد.
4 عدد تخم مرغ را روي چند قسمت مختلف پيتزا بشکنيد.
سپس تاوه را به مدت 20 دقيقه داخل فر روي دماي 425 درجه فارنهايت قرار دهيد تا بپزد. زماني که پنير کاملا آب شده و خمير پيتزا قهوه اي رنگ شود پيتزا آماده است.
در آخر روي آن ريحان تازه خرد شده بريزيد و سرو کنيد. مي توانيد از سبزي آويشن که عطر و بوي خوبي دارد براي روي پيتزا استفاده کنيد.



منبع : bedunim.ir

http://www.CheKhabar.ir/News/67094/پيتزاي صبحانه در تابه، يک صبحانه شيک و خوشمزه براي صبح جمعه
بستن   چاپ