عرق کردن در خواب، افرادي که در خواب خيلي عرق مي کنند بخوانند
يکشنبه 31 ارديبهشت 1396 - 8:13:07 PM
چه خبر - علت عرق کردن در خواب

به گزارش Activebeat، عرق کردن در خواب موضوع شايع و البته کلافه کننده‌اي براي همه است. بسياري از دلايل تعريق شبانه ناشي از يائسگي و اضافه وزن است، اما اگر شما جزء اين دسته از افراد نيستيد، احتمالا تعريق شبانه‌تان به 6 دليل زير اتفاق مي‌افتد.

نگاهي به داروهاي که مصرف مي‌کنيد بيندازيد

تحقيقات نشان داده است داروهاي ضد افسردگي و رواني معمولا باعث تعريق شبانه و بالا رفتن درجه حرارت بدن مي‌شود و با توجه به مطالعات انجام شده، محققان پي برده اند که استامينوفن و آسپرين نيز جزء داروهايي است که تعريق را در خواب افزايش مي‌دهد.

ارتباط ژنتيکي و انواع بيماري‌ها

محققان مرکز بين المللي تعريق شناسي، عرق کردن شبانه را به دو قسمت دسته بندي کرده‌اند. اول، تعريق کانوني اوليه و دوم، تعميم تعريق ثانويه.

تعريق دسته دوم مي‌تواند نشان دهنده يک نوع بيماري خاص در فرد باشد. در نوع دوم که حاکي از يک نوع بيماري است، فرد به شدت عرق مي‌ريزد (براي مثال در پرکاري تيروئيد)، اما نوع اول به ژنتيک فرد برمي‌گردد و باعث عرق بر روي پا، پيشاني، زير بغل و سر خواهد شد بدون اينکه دليلي قابل شناسايي داشته باشد.

عفونت در بدن

بيماري سل جزء آن دسته از بيماري‌هاي عفونتي است که با تعرق بيش از حد بدن همراه است. همچنين مطالاعات نشان داده است، عفونت موجود در بدن نيز در اين عارضه بي‌تاثير نيست و عفونت‌هاي باکتريايي مانند آبسه، اچ اي وي، التهاب استخواني و التهاب دريچه قلب از دلايل عمده تعرق شبانه به حساب مي‌آيند.

هيپوگليسمي

هيپوگليسمي به پايين افتادن قند خون به زير شصت (ميلي‌گرم بر دسي‌ليتر) گفته مي‌شود. قند خون مي‌تواند اثرات مثبت و منفي در يکسري از توابع در بدن مانند ضربان قلب، اشتها و خلق و خو داشته باشد. افرادي که دچار افت قندخون هستند به شدت عرق مي‌ريزند. همچنين اين دسته از بيماران در طول شبانه روز اين مشکل را به خوبي احساس مي‌کنند، لذا براي حل اين عارضه به پزشک مراجعه کنيد، به احتمال زياد بدنتان به ترزيق انسولين نياز دارد.

آپنه خواب

محققان اخيرا ميان آپنه خواب و تعرق‌هاي شبانه ارتباطاتي يافته اند. در بيماراني که درگير آپنه خواب هستند، تعرق شبانه بيشتر رخ مي‌دهد، چرا که براي مدت کوتاهي تنفسشان قطع شده و اکسيژن رساني به مغز مختل مي‌شود، در نتيجه تپش قلب و درجه حرارت بدن بالا رفته و بدن خيس عرق مي‌شود.

استرس مزمن

يکي از دلايل آشکار در بروز تعريق شبانه را، استرس و اضطراب مزمن در برمي‌گيرد. بيماراني که دائما درگير استرس و اضطراب هستند، داراي افکاري منفي بوده و اين عامل به تنهايي براي تعرق بيش از اندازه در خواب کافي است.

وجود برخي از سرطان‌ها

علائمي چون تب، کاهش وزن شديد و خستگي مزمن، اگر به مدت طولاني در بدن ماندگار شود، مي‌تواند علائم ناشي از سرطان باشد. با اين حال تحقيقات نشان داده است که عرق کردن در طول خواب نيز مي‌تواند يک علامت هشدار دهنده در زمينه سلامتي باشد. سرطان لنفوم نيز جزء آن دسته از سرطان هاست که با تعرق شبانه ارتباط تنگاتنگي دارد. البته از انواع ديگر سرطان‌ها مي توان به لوسمي(مغز استخوان) نيز اشاره کرد، که با علامت هشدار دهنده تعرق در خواب خود را آشکار مي‌کند. اين سرطان علائمي شبيه به سرما خوردگي دارد (تب، خستگي، درد عضلات و تعرق شبانه).



منبع: jamejamonline.ir


http://www.CheKhabar.ir/News/66839/عرق کردن در خواب، افرادي که در خواب خيلي عرق مي کنند بخوانند
بستن   چاپ