از بين بردن آلرژي بهاره با چند ماده غذايي!!
يکشنبه 31 ارديبهشت 1396 - 11:12:24 AM
چه خبر - مواد غذايي مفيد براي مبارزه با آلرژي بهاره

پاسخ هاي آلرژيک معمولا زماني رخ مي دهند که سيستم ايمني بدن در حال مبارزه با يک محرک يا آلرژن مانند گرده گياهان و يا اجزاي تشکيل دهنده برخي مواد غذايي باشد. در اين زمان سيستم ايمني بدن ماده اي شيميايي به نام هيستامين ترشح مي کند که همراه با واکنش هاي آلرژيک و علائم آزاردهنده است.

به گزارش مرکز کنترل و پيشگيري از بيماري هاي ايالات متحده، به طور قطع نمي توان از آلرژي اجتناب کرد. از طرفي تنوع داروهاي آنتي هيستامين در بازار براي کنترل علائم آلرژي بسيار است ولي همه آنها داراي عوارض جانبي از جمله خواب آلودگي هستند. خبر خوب اين است که برخي مکمل هاي طبيعي به کمک شما مي آيند تا بهتر بتوانيد واکنش هاي آلرژيک را مهار کنيد:

از بين بردن آلرژي بهاره با بادرنجبويه

بادرنجبويه از واژه ‌اي يوناني به معناي زنبور گرفته شده است. اين گياه محبوب نوعي زنبور عسل است. از نظر تركيبات شيميايي در اندام سبز اين گياه موادي مانند اسيد اولئيك، سيترال، ژرانيول و رزماري اسيد وجود دارد. اين گياه داراي اسانس تند و ليمويي است كه سيترال نام دارد و در صنعت عطرسازي كاربرد دارد. اين گياه همانند يك داروي مسكن بر روي دستگاه عصبي مركزي عمل مي ‌كند و به همين دليل آرامبخش بوده و تحريكات حساسيتي را كاهش مي‌ دهد.

از بين بردن آلرژي بهاره با سير

سير خام نه تنها بخش مهمي از يک رژيم سالم است، بلکه خاصيت ضد التهابي دارد و منجر به تقويت سيستم ايمني بدن مي شود. سير سرشار از آنتي اکسيداني به نام کورستين است که منجر به کاهش هيستامين مي شود و يک خوراکي خوش طعم براي مبارزه با آلرژي بهاره به شمار مي رود.

از بين بردن آلرژي بهاره با برگ گزنه

گزنه يک گياه گلدار چندين ساله است که خواص دارويي مفيدي براي تمامي سنين دارد. گزنه از زمان يونان باستان شناخته شده است و نشان داده شده مصرف آن منجر به کاهش التهاب در بدن مي شود. ترکيبات زيستي فعال موجود در گزنه منجر به از بين رفتن کاهش چشمگير واکنش هاي آلرژيک مرتبط با فصل بهار مي شود.

از بين بردن آلرژي بهاره با رزماري

رزماري تازه و خشک نقش مهمي در خلاقيت هاي آشپزي در سالهاي اخير داشته است ولي مهمترين نقش آن در کاهش علائم آسم و آلرژي بخصوص در فصل بهار است. اين گياه محبوب شامل رزمارينيک اسيد است که خاصيت ضد التهابي و آنتي اکسيداني دارد. رزمارينيک اسيد منجر به کاهش اثرات راديکال هاي آزاد و در نهايت کاهش پاسخ هاي التهابي در بدن مي شود.

از بين بردن آلرژي بهاره با زردچوبه

يک ادويه رايج و محبوب در غذاهاي تايلندي، هندي و ديگر قوميت ها است. با اين حال زردچوبه فوايد سلامتي بيشماري دارد و قدرتمندترين ترکيب آن يعني کورکومين، منجر به کاهش و مهار واکنش هاي آلرژيک در بدن مي شود. مطالعات منتشر شده توسط کالج آمريکايي آسم، آلرژي و ايمونولوژي نشان مي دهد کساني که به مدت دو ماه از مکمل کورکومين استفاده مي کنند، علائم آلرژي شامل عطسه، در آنها کاهش مي يابد ضمن اين که بهبود جريان هوا در بيني را احساس مي کنند.



منبع : آواي سلامت

http://www.CheKhabar.ir/News/66795/از بين بردن آلرژي بهاره با چند ماده غذايي!!
بستن   چاپ