بهترين روش پخت قارچ براي حفظ ارزش غذايي آن
شنبه 30 ارديبهشت 1396 - 3:16:40 PM
چه خبر - قارچ را چگونه بپزيم؟

مطالعات محققان اسپانيايي نشان مي‌دهد که گريل کردن قارچ يا پخت آن در مايکروويو، بهترين روش براي افزايش فعاليت آنتي اکسيدان‌ها و حفظ پلي فنل است. گريل کردن قارچ يا پخت آن در مايکروويو، همچنين روش مناسبي براي حفظ ارزش غذايي قارچ است. قارچ حاوي مقادير بالاي فيبر و پروتئين است.

ويتامين هاي B1، B2، B12، C، D و E و مواد معدني روي و سلنيم از ديگر مواد موجود در قارچ است. آنتي اکسيدان‌ها و ديکر عوامل فعال زيستي از جمله betaglucans نيز در قارچ وجود دارد که قادر به تقويت سيستم ايمني است.

مطالعات نشان مي دهد، سرخ کردن قارچ منجر به افزايش چربي و کالري و کاهش ارزش غذايي مي‌شود. پخارپز کردن قارچ نيز فعاليت betaglucans را افزايش مي دهد، ولي فعاليت آنتي اکسيدان‌ها کاهش مي‌يابد.

پخت قارچ در مايکروويو و گريل کردن آن، افزايش قابل ملاحظه‌اي در فعاليت آنتي اکسيدان‌ها و محتويات پلي فنل دارد. اين مطالعه نشان مي‌دهد پوشش قارچ با يک لايه نازک روغن زيتون قبل از پخت مي‌تواند به افزايش ارزش غذايي آن کمک کند.

نتايج اين مطالعه در نشريه Food Sciences and Nutrition منتشر شده است.



منبع: salamatnews.com


http://www.CheKhabar.ir/News/66740/بهترين روش پخت قارچ براي حفظ ارزش غذايي آن
بستن   چاپ