علم الهدي: چه بخواهيم، چه نخواهيم پاي رئيس جمهور منتخب مي ايستيم!
جمعه 29 ارديبهشت 1396 - 6:16:15 PM
چه خبر - از اين صندوق راي هر رييس جمهوري بيرون آمد بايد پايش بايستيم

آيت‌الله سيداحمد علم‌الهدي ظهر امروز در خطبه‌هاي عبادي سياسي نماز جمعه مشهد که در حرم مطهر رضوي برگزار شد، با اشاره به حضور پرشور مردم در انتخابات، اظهار کرد: از مشارکت ارزشمند و حماسه آفريني امروز شما در پاي صندوق‌هاي راي در انتخابات تشکر مي‌کنم.

وي ادامه داد: مقام معظم رهبري فرمودند انتخابات يک جشن است، جشن آزادي، جشن اختيار سرنوشت و اين نعمت خداداي است، اين جشن عظيمي که شما مردم از آن استقبال کرديد را به شما تبريک مي‌گويم.

علم‌الهدي با بيان اينکه انتخابات در جمهوري اسلامي عرصه رقابت براي دستيابي به قدرت نيست، تصريح کرد: در فرهنگ اسلام رقابت براي دستيابي به قدرت يک جريان منفي و نقطه مذموم است و در فرهنگ نظام اسلامي ما نيز رقابت براي دستيابي به قدرت مذموم است.

وي با اشاره به اينک در فرهنگ اسلامي ما انتخابات عيني سازي و تحقق بخش جمهوريت در جمهوري اسلامي است، خاطرنشان کرد: کلمه جمهوري اسلامي به اين معنا نيست که ما نظام دو بعدي داريم که يک بعد آن مردمي و جمهوري است و يک بعد آن اسلامي، نه اينگونه نيست؛ نظام ما نظام اسلامي است، کشور ما کشور اسلامي است، انقلاب ما انقلاب اسلامي است، حرکت ما حرکت اسلامي است و جمهوري ما هم جمهوري اسلامي است و اين يعني مردم در نظام سهم دارند و تصميم گيرنده‌اند.

امام جمعه مشهد مشارکت در انتخابات را يک واجب شرعي و وظيفه ديني عنوان کرد و گفت: ما تمام امتيازمان در ميان دموکراسي‌هاي دنيا به عنوان مردم سالاري ديني اين است که مشارکت تنها حق نيست بلکه مشارکت حق برآمده از تکليف است و بر مردم واجب است.

وي افزود: بر حسب تمام مذاهب اسلامي با فرمايش پيامبر اکرم اگر کسي مشارکت سياسي نداشته باشد مسلمان نيست. يک روزي نظام ستم شاهي بود و مشارکت سياسي اين بود که بايد جنگيد و مبارزه کرد و اگر آن روز نيز در خانه مي‌نشستيم خلاف کرده بوديم، امروز هم که نظام ما نظام اسلامي است مشارکت سياسي يعني اينکه در عرصه حضور داشته باشيد، لذا شرکت در انتخابات واجب شرعي است و اگر کسي در انتخابات شرکت نکند يک واجب را ترک کرده است.

علم‌الهدي با بيان اينکه انتخابات در جمهوري اسلامي بستر سه چيز است، بيان کرد: اول براي ارتقاي فرهنگ سياسي مردم است، اکنون که 38 سال از انقلاب مي‌گذرد رشد و ارتقاي سياسي ديني مردم نسبت به دوران انقلاب قابل مقايسه نيست و اين به دليل برگزاري پيوسته انتخابات در کشور است.

نماينده ولي فقيه در استان خراسان رضوي با اشاره به بستر دوم خاطرنشان کرد: انتخابات بستري است براي تحکيم همدلي ملت و امروز در صف‌هاي راي مرد و زن، جوان و پير از هر رنگ، نژاد و تبار فکري و خط سياسي در کنار هم ايستاده‌اند، اگر بنا شد همه در کنار هم بايستيم و راي بدهيم اگر از اين صندوق راي هر رييس جمهوري بيرون آمد براي همدلي بايد پايش بايستيم چه بخواهيم، چه نخواهيم.

وي افزود: خاصيت و بستر سوم انتخابات در جمهوري اسلامي چاره جويي براي حل مشکلات است تا هرچهار سال يکبار مردم جمع شوند و يک تغيير و تحولي را در برابر مشکلاتي که دارند انجام دهند، يک تصميم ديگر بگيرند و بر حسب اين تصميم براي مشکلات چاره جويي کنند.

نماينده ولي‌فقيه در خراسان رضوي با اشاره به اينکه رسالت دولت‌ها در جمهوري اسلامي پيش از هر چيز رسالت انقلابي است، تصريح کرد: نظام ما در بستر يک انقلاب است و بايد مديريت‌هاي کشور ما دقيقا در راستاي رسالت‌هاي انقلاب انجام گيرد، ما دو چيز وابسته به هم داريم که مقدم بر همه مقولات، خواسته‌ها و مطالبات مردمي ماست، اول دين و دوم انقلاب براي توسعه اين دين است.

وي خاطرنشان کرد: شما برادران و خواهران بايد رييس جمهوري انتخاب کنيد که بتواند دولتي ايجاد کند که در تراز انقلاب اسلامي باشد، آن هم در تراز انقلاب اسلامي در دهه چهارم، بايد کسي رئيس جمهور شود که بتواند چنين دولتي تشکيل دهد.

امام جمعه مشهد با تبيين 10 ويژگي‌ دولتمرد در تراز انقلاب خاطرنشان کرد: عدالت توام با معنويت و عقلانيت، حفاظت از فرهنگ اسلامي و ارزش‌هاي ديني، دارا بودن روحيه جهادي و خدمت گذاري بي‌منت، برخورداري از روحيه انقلابي، ولايت‌مداري، نقد پذيري، مبارزه جدي با فقر، فساد و تبعيض، مقاومت و بي‌اعتمادي به دشمن، ضد اشرافي‌گري بودن و مديريت کارآمد 10 ويژگي دولتمرد در تراز انقلاب اسلامي است.

منبع: ايسنا

http://www.CheKhabar.ir/News/66624/علم الهدي- چه بخواهيم، چه نخواهيم پاي رئيس جمهور منتخب مي ايستيم!
بستن   چاپ