کيک کره اي فرانسوي درست کنيد
11 مهر 1394 - 10:30:02 ق.ظ
آموزش درست کردن کيک کره اي فرانسويمواد لازم براي داخل کي کره اي فرانسوي :

شير پرچرب : 2 پيمانه
شکر : نصف پيمانه
تخم مرغ : يک عدد
زرده تخم مرغ : 2 عدد
آرد : نصف پيمانه
وانيل : به اندازه کافي

مواد لازم براي تهيه خمير کيک کره اي فرانسوي :

آرد : 4 پيمانه
بکينگ پودر : يک قاشق چاي خوري
نمک : نصف قاشق چاي خوري
کره نرم : سه چهارم پيمانه
شکر : يک پيمانه
تخم مرغ : 2 عدد
زرده تخم مرغ : 3 عدد

مواد لازم براي روي کيک کره اي فرانسوي :

زرده تخم مرغ : يک عدد
نمک : يک هشتم قاشق چاي خوري

طرز تهيه کيک کره اي فرانسوي :

براي تهيه مواد داخل کيک، يک و نيم پيمانه شير و نصف پيمانه شکر را در قابلمه بريزيد و در حالي که مرتب هم مي زنيد، روي حرارت متوسط بگذاريد تا غليظ شود يا اطراف مواد شروع به جوشيدن کند.
يک تخم مرغ، زرده 2 عدد تخم مرغ و بقيه نصف پيمانه شير را در کاسه جداگانه اي هم بزنيد تا مخلوط شود.
نصف پيمانه آرد را اضافه کنيد و هم بزنيد تا با هم مخلوط شود.
سه چهارم پيمانه مخلوط شير داغ را به مخلوط تخم مرغ به آرامي و در حالي که مرتب هم مي زنيد، اضافه کنيد.
سپس تمامي مواد را به قابلمه اصلي مخلوط شير برگردانيد و روي حرارت متوسط به مدت 5 دقيقه بگذاريد تا غليظ شود اما نجوشد.
سپس قابلمه را از روي حرارت برداريد و وانيل را به آن اضافه کنيد.
روي آن پلاستيک بکشيد تا روي آن نبندد و پس از خنک شدن به مدت يک ساعت در يخچال قرار دهيد.
براي تهيه خمير، 4 پيمانه آرد، بکينگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنيد و کنار بگذاريد.
کره و يک پيمانه شکر را مخلوط کنيد و هم بزنيد تا نرم و خامه اي شود.
2 عدد تخم مرغ و زرده 3 عدد تخم مرغ را يکي، يکي اضافه کنيد و هر بار با همزن هم بزنيد.
آرد را نيز آرام، آرام اضافه کنيد و با سرعت متوسط هم بزنيد.
خمير به دست آمده را ورز دهيد، سپس يک سوم آن را در يک پلاستيک بپيچيد و کنار بگذاريد، بقيه مواد را در پلاستيک ديگر بپيچيد و به مدت 2 ساعت يا تا زماني که سفت شود، در يخچال قرار دهيد.
فر را روي 175درجه سانتي گراد تنظيم کنيد و قالب فنري گرد 23 سانتي متري را کمي چرب کنيد.
سهم بزرگ خمير را به اندازه 33 سانت با وردنه باز کنيد و سپس تا کنيد و در قالب قرار دهيد، سپس باز کنيد و به ته و کنار قالب، فشار دهيد و بگذاريد قسمت هاي اضافه آن از کنار قالب آويزان باشد.
در صورت ترک خوردن، خمير را با فشار دادن به هم بچسبانيد.
مواد داخل کيک را در وسط خمير بريزيد و قسمت کوچک تر ( يک سوم ) خمير را که کنار گذاشته بوديد، با وردنه به اندازه 20 سانتي متر باز کنيد و روي مواد قرار دهيد و خمير اضافه کنار قالب را روي آن قرار دهيد.
با برس تخم مرغ هم زده شده را روي آن بماليد.
با استفاده از چنگال خط هاي متقاطع ايجاد کنيد.
قالب را به مدت 45 دقيقه در فر قرار دهيد.
از فر در بياوريد، با فويل بپوشانيد و پخت را به مدت 17-15 دقيقه ادامه دهيد تا کيک به رنگ طلايي پررنگ شود.
کيک را از فر در بياوريد و بگذاريد 10دقيقه خنک شود.
به آرامي قسمت کنار قالب را در بياوريد و به مدت 5 ساعت يا يک شب کامل در يخچال قرار دهيد.



منبع : khorasannews.com

http://www.CheKhabar.ir/News/6633/کيک کره اي فرانسوي درست کنيد
بستن   چاپ