جلوگيري از ترش کردن معده با چند ماده غذايي!!
دوشنبه 25 ارديبهشت 1396 - 9:36:44 PM
چه خبر - اين مواد غذايي از ترش کردن معده تان جلوگيري مي کند

همه ما ممکن است گاهي اوقات دچار حالت ترش کردگي معده شويم که در اين وضعيت ميزان اسيد معده افزايش مي‌يابد و به اصطلاح معده اسيدي مي‌شود. اين مشکل زماني بروز مي کند که غدد گوارشي در معده اسيد زيادي ترشح مي‌کند و وقتي مقدار آن ها از حد معمول بيشتر شود، احساس سوزش سردل ايجاد و با مصرف غذاهاي ادويه ‌دار تشديد مي‌شود.

کارشناسان براي پيشگيري از اين حالت مصرف چند ماده خوراکي را توصيه مي کنند

موز

موز يک پادزهر طبيعي و موثر در مقابله با ترش کردن معده است. اين ميوه به دليل ميزان بالاي پتاسيم به رفع علايم اسيدي شدن معده کمک مي کند. پتاسيم موجود در موز پوشش معده را به توليد مخاطي تحريک مي کند که موجب کاهش ميزان PH در بدن مي شود.

آب نارگيل

آب نارگيل به حفظ ميزان عادي pH بدن کمک مي کند و در پي آن مانع از اسيدي شدن معده مي شود. همچنين اين نوشيدني طبيعي به دفع سموم بدن کمک مي کند و در نتيجه عامل تسکين دهنده سريع اسيدي شدن معده است.

کشک و آب دوغ

علاوه بر شير، محصولات لبني ديگر نظير دوغ و کشک هم براي رفع اين مشکل مفيد است. اين محصولات با خنک کردن معده و کاهش سوزش و ناراحتي، با احساس سوزش ناشي از اسيدي شدن مقابله مي کند.

آب داغ

يکي از اين راه حل ها، نوشيدن آب داغ در صورت ترش کردن معده است. آب گرم به عنوان يک عامل سم زداي طبيعي عمل و سموم مختلف را از بدن دفع و به کاهش ميزان اسيد معده کمک مي کند.



منبع : khorasannews.com

http://www.CheKhabar.ir/News/66231/جلوگيري از ترش کردن معده با چند ماده غذايي!!
بستن   چاپ