طرز تهيه يک پياز داغ مجلسي و ترد!!
چهارشنبه 13 ارديبهشت 1396 - 10:14:04 AM
چه خبر - بهترين روش سرخ کردن پياز ( پياز داغ )

خيلي ها عادت دارند پياز را به مقدار زياد سرخ ميکنند و هر وقت که در غذاها به پياز داغ احتياج داشته باشند از پيازهاي از قبل سرخ کرده شان استفاده ميکنند. البته من معمولا از پياز تازه براي غذاها استفاده مي کنم و خيلي به پياز سرخ کرده آماده احتياج پيدا نمي کنم ولي تجربه بهم ثابت کرده گاهي که خيلي عجله داري و ميخواي غذات سريع آماده بشه و وقت خرد کردن و سرخ کردن پياز نداري اين ذخاير ميتونه خيلي کمک کننده باشه.

مواد لازم براي تهيه پياز داغ مجلسي

روغن : نيم کيلو
پياز : 1 کيلو
زردچوبه : 2 قاشق غذاخوري
نمک : 1 قاشق غذاخوري
آب : به ميزان لازم

طرز تهيه پياز داغ مجلسي

روش کار خيلي ساده است. به اين صورت که ابتدا پيازها رو با حوصله خلالي کنيد تا شکل زيبايي داشته باشند.
در يک قابلمه مقداري آب را به جوش آوريد و مقداري نمک به آن اضافه کنيد.
حالا پيازها را درون قابلمه بريزيد و به آن چند دقيقه اي زمان بديد.
به محض اينکه پيازها شفاف شدن و کمي رنگشان تيره شد (حدود چهار پنج دقيقه کافيه) آبکش کنيد.
حالا در ماهيتابه اي که گنجايش پيازها رو داشته باشد روغن بريزيد و منتظر بمونيد تا روغن کاملا داغ شود.
پيازها رو در روغن داغ بريزيد و کمي زردچوبه اضافه کنيد و با حرارت متوسط ( طوري که جلز و ولزشو بشنويد ) سرخ کنيد.
به محض اينکه رنگشون طلايي شد گاز رو خاموش کنيد.
چون پياز با روغن داغ هم کمي سرخ شده و رنگش تيره تر مي شود.
بعد هم در آبکش بريزيد تا روغن اضافي اش را پس بدهد.
البته وقتي در آبکش ريختيد هم کمي هم بزنيد تا پياز هاي زيري شل و وا رفته نشوند.
به همين آساني مي توانيد پياز بسيار شکيلي داشته باشيد که براي تزيين انواع آش و غذاهايي از اين دست هم مي تونه عالي باشه.



منبع : 2nafare.com

http://www.CheKhabar.ir/News/65133/طرز تهيه يک پياز داغ مجلسي و ترد!!
بستن   چاپ