گوشت بسته بندي فروشگاه ها بهتر است يا گوشت هاي تازه؟
دوشنبه 11 ارديبهشت 1396 - 12:17:39 PM
چه خبر - گوشت بسته بندي بخريم يا تازه؟

معاون مرکز بيماري هاي واگيردار وزارت بهداشت گفت : استفاده از گوشت هاي تازه ذبح شده، امکان ابتلا به تب کريمه را افزايش مي دهد. محمود نبوي در ادامه خبر چند روز گذشته مبني بر ابتلاي تعدادي از کارگران کشتارگاه زاهدان به تب کريمه، گفت: براساس پيگيري هاي انجام شده،13 نفر از کارگران کشتارگاه زاهدان به تب کنگو مبتلا شدند که بلافاصله کار درماني آنها آعاز شد.

وي ادامه داد : اين کارگران که هنگام ذبح به تب مبتلا شدند، تحت درمان قرار گرفته و پس از بهبودي کامل از بيمارستان مرخص شدند. در حال حاضر بيماري کنترل شده و خطري مردم را تهديد نمي کند.

معاون مرکز بيماري هاي واگيردار وزارت بهداشت افزود : تب کريمه کنگو، بيماري است که از طريق ذبح دام به انسان منتقل شده و در کشتارگاه ها شايع و قصاب ها و کارگران کشتارگاه ها را تهديد مي‌کند.

نبوي در مورد علائم اين بيماري گفت : اين بيماري با علائم تب شديد،بدن درد ،کوفتگي ، ضعف ،سردرد ،درد شديد عضلات در بدن بروز مي کند.

معاون مرکز بيماري هاي واگيردار وزارت بهداشت خاطر نشان کرد : استفاده سريع از گوشت هاي تازه ذبح شده ، امکان ابتلا به تب کريمه کنگو را افزايش مي دهد. به مردم توصيه مي کنيم گوشت هاي تازه ذبح شده را حتما بعد از 24 ساعت نگهداري در يخچال، تيکه کرده و استفاده کنند.

وي در پايان گفت : در خصوص گوشت هاي بسته بندي شده در فروشگاه ها، مشکلي وجود ندارد و در صورت آلودگي احتمالي گوشت ها به تب کريمه، با گذشت 6 ساعت، بيماري از بين مي رود. تب کريمه کنگو بيماري مشترک دام و انسان است که به علت ارتباط انسان با دام آلوده منتقل مي شود.



منبع : mizanonline.ir

http://www.CheKhabar.ir/News/64975/گوشت بسته بندي فروشگاه ها بهتر است يا گوشت هاي تازه؟
بستن   چاپ