ترفندهاي نگهداري مواد غذايي در يخچال و فريزر مخصوص کدبانوها
سه شنبه 5 ارديبهشت 1396 - 11:21:59 AM
چه خبر - نکته هاي مهم در نگهداري مواد غذايي

_ براي نگه داشتن نان خارج از فريزر کيسه پلاستيکي اصلا مناسب نيست و نهايتا نان پس از 48 ساعت کپک مي‌زند. نان را بايد داخل کيسه پارچه‌اي نگه داشت يا جانوني که در آن هوا جريان پيدا کند. نان اگر در معرض مستقيم هوا باشد خشک مي‌شود. ناني که در فريزر نگهداري مي‌شود بايد در کيسه پلاستيکي باشد.

_ براي نگه داشتن خامه بهتر است ظرف آن را برعکس در يخچال قرار بدهيد تا جريان هوا در آن کمتر شود و باکتري توانايي تکثير در آن فضا نداشته باشد.

_ عسل معمولا فاسد نمي‌شود ولي براي بهتر نگه داشتن آن بايد در ظرف عسل را کاملا محکم ببنديد و خارج از يخچال در هواي معمولي قرار دهيد.

_ شير نهايتا چند روز در يخچال مي‌ماند و پس از آن تکه‌تکه مي‌شود و نمي‌توان آن را مصرف کرد. اگر در پاکت شير را باز کرده‌ايد و مقدار آن زياد است يا مي‌دانيد تا چندين روز نمي‌توانيد آن را مصرف کنيد آن را در ظرف‌هاي کوچک بريزيد و همه ظروف را در فريزر نگاه داريد. اين بهترين شيوه براي نگه داشتن شير به مدت طولاني است.

_ گوشت چرخ کرده نبايد زياد در يخچال بماند و حتي اگر خراب نشود کيفيت خود را از دست مي‌دهد. سعي کنيد گوشت چرخ کرده را سريع فريز کنيد. در فريز کردن گوشت چرخ کرده نيز اين را در نظر بگيريد که نبايد حجم زيادي از گوشت در کيسه گذاشته شود يا قلنبه شود، گوشت را کاملا در کيسه فريزر تخت کنيد و سپس در فريزر قرار دهيد. همه جاي گوشت بايد در معرض يخ‌زدگي قرار بگيرد، هر چقدر گوشت ضخيم‌تر باشد ديرتر يخ مي‌زند.

_ اگر مي‌خواهيد کيکي که در يخچال مي‌گذاريد خشک نشود يا تزيين روي آن به هم نخورد روي آن يک نان تست بگذاريد و با خلال‌هاي دندان نان را روي کيک ثابت کنيد.



منبع : روزنامه فرهيختگان

http://www.CheKhabar.ir/News/64466/ترفندهاي نگهداري مواد غذايي در يخچال و فريزر مخصوص کدبانوها
بستن   چاپ