آداب استفاده ار تلفن همراه در ميهماني و مکان هاي عمومي
سه شنبه 29 فروردين 1396 - 10:23:20 AM
چه خبر -

حتما شنيده‌ايد که مي‌گويند تلفن‌ همراه مانند برخي وسايل شخصي همچون مسواک است. روشن است که استفاده از اين وسيله و همچنين برخورد ديگران با آن آدابي دارد که برخي مواقع کمتر رعايت مي‌شود. در ادامه اين مطلب را بخوانيد.

آداب استفاده از تلفن همراه

خيلي از والدين به راحتي تلفن‌ همراه را به‌ عنوان اسباب‌ بازي در اختيار کودکان گذاشته و آن‌ها را به تعبير خود با اين وسيله شخصي سرگرم مي‌کنند تا بتوانند به کارهاي خود رسيدگي کنند. البته همه خانواده‌ها دوست دارند فرزندانشان با علم و فناوري آشنا شوند تا در مسائل درسي و آموزشي بتوانند به آن‌ها کمکي کرده باشند، اما اين آموزش به چه روش يا بهايي قابل اجرا است؟ به گفته روان‌شناسان، استفاده زود هنگام کودکان و نوجوانان از تلفن‌همراه و بخصوص شبکه‌هاي اجتماعي موجود در بستر آن مي‌تواند آسيب‌زا بوده و کودک را از بازي‌هاي متناسب و فعاليت بدني دور کند.

و اما درباره بزرگ‌ترها!

_ هيچ‌ گاه به تلفن‌ همراه کسي سرک نکشيد و تلاش نکنيد از محتوي آن سر دربياوريد، چرا که ورود به حريم خصوصي فرد محسوب مي‌شود. همچنين هر گاه تلفن‌ همراه شخص مثلا روي ميز قرار داشت و در غياب صاحبش برايش پيامي آمد، اخلاق حکم مي‌کند به محتواي آن پيام نگاه نکرده و آن را نخوانيم.

_ در وسايل حمل‌ و نقل عمومي مانند مترو يا اتوبوس هم سرک کشيدن به تلفن‌ همراه طرف و کنجکاوي به کاري که با آن مي‌کند عملي ناپسند است.

_ متقابلا صاحبان تلفن‌ همراه نيز بايد در فضاي مناسب از اين وسيله استفاده کنند. مثلا صحبت با تلفن‌ همراه در فضاهاي محدودي، چون تاکسي، تمرکز و آرامش راننده و ساير سرنشينان را برهم مي‌زند. بيمارستان نيز جزو اين فضاهاست. در اين حالت بايد منتظر ماند تا امکان خروج از فضاي محدود فراهم شود و بعد اقدام به صحبت با تلفن‌همراه کرد.

_ همچنين استفاده از تلفن‌ همراه در مهماني‌ها و زماني که در جمع هستيم عملي جالب و پسنديده نيست و به نوعي بي‌احترامي به جمع محسوب مي‌شود. حتي بي‌ صدا کردن زنگ تلفن‌ همراه در مهماني‌ها نيز در برخي مواقع عملي مودبانه است.



منبع : jamejamonline.ir

http://www.CheKhabar.ir/News/63850/آداب استفاده ار تلفن همراه در ميهماني و مکان هاي عمومي
بستن   چاپ