تاثير لبنيات کم چرب بر افسردگي
يکشنبه 27 فروردين 1396 - 10:17:22 AM
چه خبر - چرا مصرف لبنيات کم چرب بر افسردگي موثر است؟

همواره مصرف محصولات لبني با طيف وسيعي از فوايد سلامت جسمي مرتبط بوده است، اما تاثير آن بر سلامت روان همچنان ناشناخته باقي مانده بود. حال مطالعه جديد نشان مي دهد، افرادي که لبنيات کم چرب مصرف مي کنند، کمتر در معرض ابتلا به افسردگي قرار دارند. پرفسور ريوچي ناگاتومي از دانشگاه توهوکو و همکارانش در چين و ژاپن، ارتباط بين محصولات لبني پرچرب و کم چرب را با علائم افسردگي نظير خستگي، غم و اندوه، اضطراب، درماندگي و نااميدي مورد بررسي قرار دادند.

اين مطالعه شامل 1159 فرد بزرگسال ژاپني بين رده سني 19 تا 83 سال بود. از بين اين تعداد 897 مرد و 262 زن مبتلا به افسردگي بودند. محققان از شرکت کنندگان در مورد ميزان مصرف ماست يا شير پرچرب و کم چرب سوال کردند. علائم افسردگي افراد با استفاده از 20 سوال متمايزکننده افراد مبتلا به افسردگي و بدون بيماري ارزيابي شد.

نتايج نشان داد افرادي که بين يک تا چهار وعده در هفته محصولات لبني کم چرب مصرف مي کردند، کمتر مبتلا به افسردگي بودند. البته در اين مطالعه هيچ ارتباطي بين مصرف لبنيات پرچرب و افسردگي يافت نشد. محققان گمان مي کنند اسيدچرب ترانس موجود در شير پرچرب که با افسردگي مرتبط است، موجب از بين رفتن تاثير ضدافسردگي ماده موجود در شير موسوم به تريپتوفان مي شود.




منبع:mehrnews.com



http://www.CheKhabar.ir/News/63653/تاثير لبنيات کم چرب بر افسردگي
بستن   چاپ