چربي خطرناک شکم تان را با اين 5 ماده غذايي ضربه فني کنيد!
شنبه 26 فروردين 1396 - 4:16:39 AM
چه خبر - آب کردن چربي شکم با اضافه کردن چند خوراکي خاص

وزن اضافي در اطراف ناحيه مياني بدن مي تواند خطر بيماري هاي قلبي و ديابت را افزايش دهد. خوشبختانه برخي خوراکي هاي خاص هستند که مي توانند چربي اين قسمت (شکم) را تر و تميز کنند.

چربي شکم خيلي بدتر از چربي ران ها و باسن است

بيش از 70 درصد بزرگسالان – 20 ساله و بالاتر – اضافه وزن دارند و تقريبا 40 درصد چاق در نظر گرفته مي شوند. بسياري از ما اين وزن اضافه را در قسمت مياني بدن خود داريم و چربي شکم خيلي بدتر از چربي اطراف ران ها و باسن است چون باعث تغيير در توليد هورمون ها و افزايش التهاب مي شود و به نوبه خود باعث افزايش خطر ابتلا به بيماري هاي قلبي، ديابت نوع 3 و برخي سرطان ها است.

چگونگي اندازه گيري دور شکم:

براي اندازه گيري دور شکمتان، ايستاده و درست دور شکمتان، بالاي استخوان لگن خاصره را با متر اندازه بگيريد. اين اندازه در مردان بايد کمتر از 87 سانتي متر و در زنان بايد کمتر از 100 سانتي متر باشد.

فقط کم کردن 2 سانتي متر از اين چربي مي تواند تاثير بسزايي در سلامت داشته باشيد. البته ورزش مي تواند به از بين بردن چربي کمک کند ولي اين کار را با رژيم هم مي تواند انجام دهيد. – نه فقط با حذف خوراکي ها بلکه با اضافه کردن خوراکي هاي خاصي که در ادامه به شما معرفي مي کنيم:

1. ماهي سالمون

1. Salmon.jpg1. Salmon.jpg

اين غذاي دريايي محبوب سرشار از پروتئين است که مي تواند به احساس سيري در شما کمک کرده و باعث شود در طور روز غذاي کمتري بخوريد. همچنين يکي از غني ترين منابع ويتامين D است. ويتامين D به کم کردن چربي شکم کمک مي کند و در توليد هورمون هاي تنظيم کننده اشتها نقش دارد و به سلول هاي چربي شکمي دستور آب شدن مي دهد.

ميليون ها راه براي پخت سالمون وجود دارد: سالمون گريل شده، آب پز، کبابي يا حتي چرخ کرده با سالاد را امتحان کنيد.

2. ماست يوناني

2. Greek yogurt.jpg2. Greek yogurt.jpg

ماست کم چرب يوناي دو برابر ماست سنتي پروتئين سير کننده دارد که مدت زمان بيشتري مي تواند شما را سير نگه دارد و اشتهايتان را کنترل کند. که اين به معني چربي شکمي کم تر است.

همچنين ماست يوناني غني از کلسيم است و محققان کلسيم را به سطوح پايين تر چربي شکمي مرتبط مي دانند. البته تمام مواد مغذي در خوراکي ها هماهنگ با هم عمل مي کنند ولي کلسيم از اين نظر خاص شده که به باور کارشناسان به افزايش سوزاند چربي و کاهش جذب چربي و افزايش سرعت متابوليسم کمک مي کند. با توجه به مطالعه اي که در تغذيه و متابوليسم انجام شده، ماست همچنين داراي پروبيتويک است، باکتري هاي مفيدي که به سيستم گوارشي کمک مي کنند و باعث داشتن وزن سالم مي شوند.

3. کنگر فرنگي يا آرتيشو

3. Artichokes.jpg3. Artichokes.jpg

پروبيوتيک ها و پريبيوتيک ها چه هستند؟ و چه تفاوتي باهم دارند؟

پروبيوتيک ها probiotics: باکتري هاي زنده اي هستند که در غذاهاي خاص يا مکمل ها يافت مي شوند. آنها مي توانند فوايد بيشماري براي سلامتي داشته باشند.

پريبيوتيک ها يا پربيوتيک ها prebiotics: اين مواد از انواعي از کربوهيدرات ها مي آيند (اغلب فيبر) که انسان نمي تواند هضم شان کند. باکتري هاي مفيد روده شما اين فيبرها را مي خورند.

باکتري هاي روده که کلاً به آن ها فلور روده يا ميکروبيوتاي روده مي گويند، عملکردهاي مهم زيادي در بدن دارند. مصرف متعادلي از هردو نوع بيوتيک ها، اين اطمينان را به شما مي دهد که از هردو نوع به ميزان مناسب داريد، و در نتيجه به نفع سلامتتان است.

در حالي که ماست پروبيوتيک probiotics است، آرتيشو پربيوتيک prebiotics است. يعني پربيوتيک ها روده را تغذيه مي کنند تا قدرت انجام وظيفه شان را داشته باشند.

ترکيبي از پريبيوتيک ها و پروبيوتيک ها، روده را با باکتري هاي خوب پر کرده و زماني که صحبت از چربي شکم مي شود باکتري هاي خوب اهميت بالايي پيدا مي کنند زيرا آن ها نقش تداخلي در ذخيره چربي و کاهش التهاب ايفا مي کنند.

چگونگي مصرف آرتيشو: مغز ساقه آرتيشوي خرد شده را به سالاد، سوپ و پاستا اضافه کنيد يا مزه دار کرده و در فر کباب کنيد.

4. کلم بروکلي

4. Broccoli.jpg4. Broccoli.jpg

چندين مطالعه رابطه بين افرادي که مقدار زيادي سبزيجات پررنگ ( به خصوص سبز، زرد و نارنجي ) مصرف مي کنند و پايين آمدن سطح چربي هاي احشايي (اعضاي داخلي بدن) و اطراف اندام هاي بدن را به وضوح نشان داده اند.

کلم بروکلي يکي از معدود سبزيجات داراي کلسيم است و همانطور که در موارد بالا ذکر شد، کلسيم نقش موثري در چربي زدايي از شکم دارد. مورد جالب ديگري که در نتيجه تحقيقات حاصل شد اين است که کلسيم موجود در مواد غذايي از کلسيم موجود در مکمل ها موثرتر است. و اين هم يک دليل ديگر براي اضافه کردن کلم بروکلي به سبد خريدتان است.

5. پياز

5. Onions.jpg5. Onions.jpg

پياز حاوي نوعي فيبر محلول به نام اينولين inulin است که به عنوان يک پربيوتيک prebiotic عمل مي کند – درست مثل آرتيشو.

باز هم بايد خاطر نشان شويم که اين ماده غذايي براي سلامت روده مفيد است و بر اساس مطالعات اوليه ممکن است تسهيل کننده کاهش وزن در ناحيه شکمي باشد.

نيازي به ذکر نيست که پياز راهي ساده براي اضافه کرده عطر و طعم به انواع غذاهاي مختلف است – همه چيز از سوپ گرفته تا خورش، ساندويچ، تاکو، همبرگر و پيتزا –بدون اضافه کردن کالري، چربي، سديم يا شکر.


منبع: سيمرغ


http://www.CheKhabar.ir/News/63501/چربي خطرناک شکم تان را با اين 5 ماده غذايي ضربه فني کنيد!
بستن   چاپ