کاهش وزن با يک رژيم خوشمزه!!
جمعه 25 فروردين 1396 - 9:13:45 AM
چه خبر - کاهش وزن با رژيم هندوانه

اگر مي‌خواهيد وزن کم کنيد يا هنگام ورزش کردن با دردهاي عضلاني مواجه مي‌شويد، از خوردن هندوانه غافل نشويد. هندوانه يکي از ميوه‌هاي پرخاصيت جاليزي است که طعمي شيرين و کالري کمي دارد. در عين حال اين ميوه فاقد چربي و کلسترول است و افراد مبتلا به بيماري هايي چون فشار خون بالا يا چاقي و چربي خون مي‌توانند از آن به عنوان يک ميان وعده مغذي بدون نگراني از بابت چربي يا بالا رفتن وزن استفاده کنند. از هندوانه مي‌توانيد به عنوان يک ماده کمکي در رژيم غذايي لاغري خود استفاده کنيد و به آساني وزن کم کنيد.

بيش از 90 درصد از حجم هندوانه را آب تشکيل مي‌دهد. اين ميوه خوشمزه حس سيري را در بدن دو چندان مي‌کند به طوري که خوردن حدود دو فنجان آب هندوانه معادل دريافت يک گرم فيبر است و مي‌تواند انرژي مورد نياز براي فعاليت‌هاي روزانه فرد را تامين کند.

هندوانه حتي در مقايسه با سبزي‌هاي داراي برگ سبز مثل کلم بروکلي از کالري کمتري برخوردار است و کارشناسان توصيه مي‌کنند افراد در طول روز و بالاخص در فصل برداشت هندوانه حتما از آن بهره ببرند.

اگر از افرادي هستيد که هنگام انجام تمرينات ورزشي يا فعاليت‌هاي فيزيکي شديد دچار خستگي يا دردهاي عضلاني مي‌شويد، از آب هندوانه براي تسکين درد خود استفاده کنيد. کارشناسان اعتقاد دارند مصرف آب هندوانه به دليل وجود ماده «سيترولين» در ترکيب خود مي‌تواند به کاهش دردهاي عضلاني، عضله سازي و نيز جلوگيري از بالا رفتن ضربان قلب کمک کند.
بهترين زمان استفاده از هندوانه براي ورزشکاران يک ساعت قبل از تمرين است. اين نوشيدني همچنين به تعريق کمتر هنگام تمرينات شديد ورزشي و کاهش عطش و تشنگي‌هاي شديد کمک مي‌کند.

از ديگر مواد مقوي موجود در هندوانه مي‌توان به آرژنين اشاره کرد که باعث افزايش گردش خون و باز شدن عروق خوني شده و بيماري‌هاي قلبي عروقي را ريشه‌ کن مي‌کند. آرژنين يکي از اسيد‌هاي آمينه بسيار ضروري و مفيد براي سلامت بدن است و مي‌تواند به سوزاندن کالري‌هاي اضافي بدن کمک کند.

از ديگر ويتامين‌ها و مواد معدني موجود در هندوانه ويتامين C ،A ،B6، کلسيم، آهن و پتاسيم است که هر کدام براي سلامت بدن و تقويت سيستم ايمني بدن نقش کليدي ايفا مي‌کند.

هندوانه غني از آنتي اکسيداني به نام «ليکوپن» است که خطر ابتلا به سرطان، بيماري‌هاي قلبي و دژنراسيون ماکولا (نوعي بيماري چشمي که به تباهي لکه زرد معروف است) را پايين مي‌آورد..

کارشناسان تغذيه توصيه مي‌کنند افراد براي بهره بردن بيشتر از هندوانه آن را به همراه پالپ (گوشت ميوه) مصرف کنند. گرچه آب هندوانه سرعت هضم بالاتري دارد، پالپ براي دريافت ويتامين‌ها و مواد معدني مفيد‌تر است.

در فصل بهار آب هندوانه را با ساير ميوه‌ها از جمله طالبي يا عسل ترکيب و به عنوان يک نوشيدني سالم و مقوي هنگام ورزش و پياده‌روي بنوشيد.



منبع : yjc.ir

http://www.CheKhabar.ir/News/63446/کاهش وزن با يک رژيم خوشمزه!!
بستن   چاپ