زنجبيل تازه يا زنجبيل پودر شده, کداميک را براي آشپزي مصرف کنيم؟
پنجشنبه 24 فروردين 1396 - 10:17:21 AM
چه خبر - تفاوت زنجبيل تازه و زنجبيل پودرشده

توجه داشته باشيد که اگر نام زنجبيل تازه در دستورهاي آشپزي آورده شده باشد، نمي‌توانيد زنجبيل خشک‌شده را جايگزين نوع تازه آن کنيد. اولين تفاوت‌هاي بين زنجبيل تازه و زنجبيل خشک‌شده به طعم آن‌ها برمي‌گردد. طعم زنجبيل تازه به طعم زنجبيل آسياب‌شده شبيه نيست. زنجبيل آسياب‌شده تُندتر است، درحالي که زنجبيل تازه طعم ملايم‌تر و غني‌تري دارد.

با اين‌حال، غلظت زنجبيل تازه بيشتر است و بافت غذا را بيشتر تحت تاثير قرار مي‌دهد. حتي وقتي که از زنجبيل تازه استفاده مي‌کنيد، طعم آن آهسته‌تر در غذا پخش مي‌شود. اين درحالي است که زنجبيل آسياب‌شده به‌راحتي طعم خودش را به غذا مي‌دهد و قابليت تماس با حرارت خيلي زياد را هم دارد. درواقع، حرارت شديد مي‌تواند طعم زنجبيل تازه را تغيير بدهد، اما چنين مشکلي براي زنجبيل آسياب‌شده اتفاق نمي‌افتد.

نکته ديگر اين است که عصاره غني زنجبيل تازه در حرارت بالا از بين مي‌رود. زنجبيل تازه هميشه در دسترس ما قرار ندارد، درحالي که در هر شرايطي مي‌توانيم به فروشگاه‌ها مراجعه کنيم و زنجبيل خشک‌شده بخريم. دانستن اين نکات مهم درباره زنجبيل به شما کمک مي‌کند تا نوع زنجبيل را متناسب با نوع پخت‌وپز انتخاب کنيد.




منبع:salamatism.com



http://www.CheKhabar.ir/News/63394/زنجبيل تازه يا زنجبيل پودر شده, کداميک را براي آشپزي مصرف کنيم؟
بستن   چاپ