پيشگيري از تخلفات انتخاباتي /آخرت خود را فداي هيچ فردي نمي‌کنم
يکشنبه 20 فروردين 1396 - 1:12:38 PM
چه خبر -

هماهنگي ستاد انتخابات کشور بالا است

علي اصغر احمدي رئيس ستاد انتخابات کشور بعد از ظهر روز (شنبه) در جلسه با معاونين سياسي استانداري هاي سراسر کشور گفت: هماهنگي بالايي ميان ستاد انتخابات کشور و ستاد پيشگيري از تخلفات انتخاباتي که در دستگاه قضايي شکل گرفته، وجود دارد و تلاش ها معطوف به آن است که فضاي انتخابات منفي نشود و زمينه سواستفاده فراهم نيايد.

وي در پاسخ به سوالي مبني بر اينکه "آيا همراهي شما با رييس جمهور که يکي از کانديداهاي احتمالي رياست جمهوري است، در سفرهاي استاني مصداق تخلف محسوب نمي شود؟"، گفت: من آخرت خود را فداي هيچ فردي نمي کنم؛ اگر کسي سفرهاي استاني رئيس جمهور را تبليغ انتخاباتي محسوب مي کند، در اشتباه است.رئيس ستاد انتخابات کشور ادامه داد: در22 فروردين روند انتخابات رياست جمهوري با دستور وزير کشور آغاز مي شود ودر همين روز از داوطلبان ثبت به عمل مي آيد و هيئت جرايي کار خود را آغاز مي کند.

احمدي با اشاره به تشکيل هيئت اجرايي مرکزي انتخابات رياست جمهوري بيان داشت: طبق قانون 30 نفر از معتمدان به هيئت نظارت شوراي نگهبان معرفي شدند وپس از تاييد هيئت نظارت 7 نفر از آنان براي عضويت در هيئت اجرايي مرکزي انتخابات تعيين شدند.

وي تصريح کرد: مطابق با قانون هيئت اجرايي مرکزي انتخابات داراي 4 عضو حقوقي واداري است که عبارتند از : وزير کشور به عنوان رئيس هئيت، وزير اطلاعات ، دادستان کل کشور ويک نفر از اعضاي هيئت رئيسه مجلس که اين عضو طبق قانون حق راي ندارد و صرفا لازم است.

رئيس ستاد انتخابات کشور با اشاره به تمهيدات اجرايي در نظر گرفته براي برگزاري انتخابات پيش رو تصريح کرد: براي هر سه انتخابات بالغ بر 200ميليون برگ راي طراحي ، چاپ وآماده شده است و مهرهاي انتخاباتي وساير ملزومات مورد نياز نيز تهيه شده است وطي تشريفاتي با حضور نمايندگان هيئت نظارت به تمامي استان ها ارسال گشته است.

احمدي با اشاره به برگزاري جلسه امروز خود با معاونين سياسي استانداري‌هاي سراسر کشور تاکيد کرد: در جلسه‌اي که امروز برگزار شد نيز تاکيد من به تمامي معاونان سياسي استانداري‌ها اين بود که نبايد حتي يک برگه و مهر در فرآيند برگزاري انتخابات هيچ گونه شائبه مفقودي داشته باشد.

رئيس ستاد انتخابات کشور در پاسخ به اين سوال که آيا نشست هاي انتخاباتي برخي احزاب و جبهه هاي سياسي مصداق تخلف انتخاباتي محسوب مي شود، يا خير؟ بيان داشت : اينکه عده اي از احزاب و تشکل هاي سياسي پيش از آغاز زمان تبليغات انتخابات به دنبال رايزني و معرفي کانديداهاي خود باشند به عنوان تبليغ انتخاباتي محسوب نمي شود بلکه مصداق هاي تبليغ انتخاباتي عبارتند از : انتشار آگهي، چاپ عکس وموارد ديگري که در قانون ذکر شده است.

وي به مقوله تخربي هاي انتخاباتي نيز اشاره کرد و تصريح کرد: در ايام انتخابات هر گونه تخريب کانديداها از هر طريقي به مثابه جرم محسوب مي شود و فرد مورد تخريب قرار گرفته مي تواند به مرجع قضايي مراجع کند و در ستاد انتخابي کشور به همه فرمانداري ها وبخشداري ها اعلام شده که مکلفند چنانچه با اين قبيل موارد مواجه شدند مراتب را به مراجع ذيصلاح اطلاع دهند و در برخي از موارد مدعي العموم مي تواند وارد شود.

احمدي در پاسخ به اين سوال که آيا جلسه چند وقت پيش معاون اجرايي رئيس جمهور با برخي اصحاب رسانه و ادمين هاي تلگرامي مصداق تخلف انتخاباتي و مداخله دولت در امر انتخابات محسوب نمي شود؟ گفت: من از مفاد آن جلسه به دليل اينکه در سفر بودم بي اطلاع هستم اما اگر مفاد آن جلسه تبليغ براي شخص خاصي بوده باشد، مصداق تخلف است. منبع: ميزان
http://www.CheKhabar.ir/News/63029/پيشگيري از تخلفات انتخاباتي -آخرت خود را فداي هيچ فردي نمي‌کنم
بستن   چاپ