بيسکويت بادام زميني، بيسکويتي که با آجيل هاي مانده عيد مي توانيد درست کنيد
پنجشنبه 17 فروردين 1396 - 11:16:47 AM
چه خبر - مواد مورد نياز براي تهيه بيسکويت بادام زميني

آرد الک شده : 200 گرم
کره : 150 گرم
پودر قند : 100 گرم
زرده تخم مرغ : 1 عدد
پودر کاستارد : 2 ق س
بيکينگ پودر : يک هشتم ق چ

مواد مورد نياز رويه بيسکويت بادام زميني

کره : 100 گرم
خامه : 50 ميلي ليتر
بادام زميني : 150 گرم
شکر قهوه اي : 100 گرم
شربت طلايي : 1 قاشق سوپ خوري

روش پخت بيسکويت بادام زميني

1 - داخل کاسه اي کره، پودر قند و زرده تخم مرغ را با همزن برقي بزنيد تا صاف و يکدست شود.

2 - آرد، پودر کاستارد و بيکينگ پودر را با هم مخلوط و الک کنيد، سپس به مخلوط کره و زرده تخم مرغ افزوده و به وسيله انگشت مخلوط کنيد تا به صورت خمير درآيد.

3 - با استفاده از وردنه اي خمير را روي سطح صاف باز کرده و کف قالب مربعي شکل به ابعاد 22 سانتي متري پهن کنيد. بعد با استفاده از چنگالي سوراخ هايي روي آن ايجاد کنيد.

4 - قالب را در طبقه وسط فر از قبل با دماي 180 درجه سانتي گراد گرم شده، به مدت 20 دقيقه قرار دهيد تا بپزد.

5 - قالب را از فر خارج کرده و بگذاريد تا خنک شود.

6 - براي تهيه رويه بيسکويت؛ شکر قهوه اي، شربت طلايي، کره و خامه را داخل کاسه اي مخلوط کرده و به مدت 3 دقيقه روي حرارت بکذاريد تا بجوشد. بعد بادام زميني را به آن افزوده و از روي حرارت برداريد.

7 - مواد رويه را روي بيسکويت بريزيد و مجدد در طبقه وسط فر با دماي 180 درجه سانتي گراد به مدت 5 دقيقه قرار دهيد.

براي تهيه شربت طلايي

100 گرم شکر را داخل قابلمه اي بريزيد و آن را روي حرارت ملايم قرار دهيد. سپس 2 قاش سوپخوري آب روي آن بريزيد و آن را مداوم هم بزنيد تا شکر ذوب شده و کاراملي رنگ شود. بعد به تدريج 3 پيمانه آب جوش به آن افزوده و بگذاريد تا يکنواخت شود. سپس 400 گرم شکر را به آن افزوده و آن قدر هم بزنيد تا شکر و آب حل و شربت غليظ شود.

1 عدد ليموترش را به چهار قسمت تقسيم کنيد و دو قسمت آن را درون قابلمه حاوي مواد بيندازيد. بعد بهمدت 45 دقيقه روي حرارت متوسط بگذاريد تا جابيفتد. سپس ليمو را درآورده، آن را از صافي رد کنيد و درون ششه اي بريزيد. اين شربت در جاي خنک قابل نگهداري مي باشد (اين شربت در کشورهاي اروپايي و آمريکايي به صورت صنعتي توليد مي شود.) به عبارتي ديگر شربت طلايي، يک مايه غليظ است که از شکر درست مي شود. اين مايه رنگ کهربايي دارد و جايگزين مناسبي براي عسل است.



منبع : ماهنامه سرآشپز

http://www.CheKhabar.ir/News/62704/بيسکويت بادام زميني، بيسکويتي که با آجيل هاي مانده عيد مي توانيد درست کنيد
بستن   چاپ