8 ماده غذايي چربي سوز که صد در صد لاغرتان مي کند!
پنجشنبه 17 فروردين 1396 - 11:08:23 AM
چه خبر - مواد غذايي چربي سوز

غذاهاي خاصي اثرات ترموژنيک (سوزاننده چربي) بالايي دارند،‌ يعني به افزايش سرعت متابوليسم شما کمک مي‌ کنند. بيشتر مردم دقيقا نمي‌ دانند چه غذاهايي باعث مي شوند کالري که مصرف کرده ‌ايد را سريع‌تر بسوزانيد، اين غذاها عبارتند از :

فلفل قرمز

داراي ترکيبي به نام کپسايسين است. اين ماده بدن را گرم و به شما کمک مي ‌کند کالري اضافي را بسوزانيد. متخصصان کاهش وزن توصيه مي کنند که فلفل را به سوپ، سس و برنج اضافه کنيد تا قابليت چربي‌ سوزي رژيم غذايي ‌تان را افزايش دهيد.

چاي سبز

حاوي ترکيبي موسوم به اپيگالوکتشين‌گالات است؛ آنتي اکسيداني که باعث مي‌ شود بدنتان بهتر از هورمون طبيعي و ناقل عصبي نوراپي‌ نفرين استفاده کند. اثر اصلي نوراپي‌ نفرين در متابوليسم، دادن پيغام جهت سوزاندن سلول ‌هاي چربي و انرژي ذخيره شده است.

جو دوسر

سرشار از فيبر است و وقتي بدن مي‌خواهد غلات غني از فيبر را تجزيه کند،‌ در طي مراحل هضم آن دو برابر انرژي مصرف مي ‌کند و کالري مي سوزاند. همچنين فيبرهاي رژيمي،‌ اشتهاي شما را تنظيم مي ‌کند و به شما حس سيري طولاني ‌مدت مي دهد.

گريپ فروت

يکي از بهترين صبحانه‌ هاي چربي سوز، نصف گريپ‌ فروت و يک فنجان قهوه است. اين شروع عالي براي روزتان است، به خصوص اگر 2 ساعت بعد از آن دومين صبحانه خود را، که غذايي سرشار از فيبر و پروتئين است، ‌بخوريد. گريپ ‌فروت به بدن کمک مي‌ کند چربي و کلسترول را حل کند و مانع از سخت شدن رگ ‌هاي قلب مي‌ شود.

بوقلمون و مرغ

اين دو ماده غذايي در چرخه رژيمي به عنوان رژيم داراي «اثر بالاي ترموژنيک» شناخته مي ‌شوند. بوقلمون و مرغ هر دو کالري کمتري از گوشت گاو دارند.

عدس

سرشار از پروتئين است و چربي خيلي کمي هم دارد. در واقع کمترين چربي را در ميان غذاهاي سرشار از پروتئين دارد. همچنين مصرف يک وعده آن،‌ 35 درصد نياز روزانه آهن را تامين مي کند.

ماهي

برخي ماهي‌ هاي خاص سرشار از اسيد چرب امگا 3 هستند،‌ که با افزايش متابوليسم موجب از بين رفتن چربي‌ها مي ‌شوند. عملکرد رژيمي اسيد چرب امگا 3 مانند پروتئين است. امگا3 بدن را مجبور به چربي ‌سوزي بيشتر مي‌ کند و اشتها را در طول روز کنترل مي‌ کند.

سيب

يک سيب اندازه متوسط، تنها 80 کالري دارد و داراي همه انواع آنتي ‌اکسيدان ‌ها است. از آنجايي که سيب سرشار از آنتي ‌اکسيدان است، موجب بهتر شدن جريان خون و ساختن ماهيچه‌ هاي قوي ‌تر و سالم‌ تر مي‌ شود. به عنوان يک قانون کلي، معمولا سيب‌ هاي داراي پوست تيره‌ تر را انتخاب کنيد. هرچه پوست سيب تيره‌ تر باشد، آنتي ‌اکسيدان و اثرات چربي ‌سوزي آن بيشتر است

گروه سبک زندکي سيمرغ

منبع : آواي سلامت

http://www.CheKhabar.ir/News/62698/8 ماده غذايي چربي سوز که صد در صد لاغرتان مي کند!
بستن   چاپ