15 ماده غذايي که نبايد در يخچال قرار دهيد!!
پنجشنبه 10 فروردين 1396 - 11:40:59 AM
چه خبر - اين مواد غذايي را درون يخچال قرار ندهيدميوه هاي هسته دار

ميوه هاي هسته دار مانند کيوي، زردآلو، انبه، آلو، هلو مانند گوجه فرنگي در صورت نگهداري در يخچال کال مي مانند و مواد غذايي آنها از بين مي رود.

گوجه فرنگي

در يخچال مزه گوجه فرنگي خراب مي شود و سرماي يخچال مانع از رسيدن و خوشمزگي آن مي شود. گوجه فرنگي را در يک سبد در آشپزخانه نگهداري کنيد.

نان

نان در يخچال رطوبت خود را از دست مي دهد و جويدن آن مشکل مي شود، پس بهتر است که در خارج از يخچال نگهداري شود.

سيب زميني

سيب زميني را بايد در جاي خنک، خشک و تاريک نگهداري کرد، زيرا در يخچال نشاسته آن خيلي زود به قند تبديل مي شود. سيب زميني را در کيسه پلاستيک نگهداري نکنيد، بلکه در يک قوطي مقوايي که به خوبي در جريان هوا باشد بگذاريد.

ريحان

ريحان در يخچال بوي خود را از دست مي دهد و بوي مواد غذايي ديگر را مي گيرد. بهترين شکل نگهداري آن در آشپزخانه و داخل يک ليوان آب است. براي نگهداري طولاني مدت ريحان توصيه مي شود که آن را فريز کنيد.

کره بادام زميني

کره بادام زميني در صورت نگهداري در يخچال و در ظرف در باز رطوبت خود را از دست مي دهد و سفت مي شود.

قهوه

قهوه دانه و پودر را نيز نمي توانيد در يخچال نگهداري کنيد. دانه هاي قهوه به جاي خنک، تاريک و خشک نياز دارند اما اگر مي خواهيد براي مدت طولاني قهوه را نگهداري کنيد، در يک کيسه بدون هوا بريزيد و در فريزر بگذاريد. در اين صورت براي يک ماه مي توانيد آن را ذخيره کنيد.

عسل

عسل در يک ظرف در بسته براي هميشه تازه مي ماند، به همين دليل نگهداري آن در يخچال کار بيهوده اي است. به علاوه نگهداري آن در يخچال باعث شکرک زدن آن مي شود که خوردن آن را مشکل مي کند.

روغن زيتون

روغن زيتون در يخچال تند مي شود و بهتر است آن را در جاي خنک و تاريک نگهداري کنيد.

آووکادو

آووکادو را نيز بايد خارج از يخچال نگهداري کنيد زيرا هواي سرد مانع از رسيدن آن مي شود.

هندوانه

هندوانه نبريده را داخل يخچال نگذاريد، زيرا در درجه حرارت اتاق آنتي اکسيدان هاي آن حفظ مي شوند. در يخچال ماده بتاکاروتن آن که در بدن به ويتامين A تبديل مي شود از بين مي رود به همين دليل در يخچال نبايد نگهداري کرد مگر آن که بريده شده باشد که در اين صورت بايد روي آن را بپوشانيد.

کدو حلوايي

کدو حلوايي را نيز نه در يخچال بلکه بايد در جاي خشک و تاريک و در جريان هوا قرار دهيد.

موز

موز يکي از مواد غذايي مفيد براي بدن است که بايد خارج از يخچال نگهداري شود تا به تدريج با درجه حرارت اتاق برسد.

سير

گذاشتن سير در يخچال به خرابي و فاسد شدن آن مي انجامد. در يخچال ظاهر آنها تغيير نمي کند اما وقتي مي بريد متوجه مي شويد که فاسد شده اند.

پياز

اين سبزي در صورت نگهداري در يخچال خراب مي شود و بايد آن را در خارج از يخچال و در معرض جريان هوا نگهداري کنيد اما اگر پوست آن را مي گيريد در داخل يک ظرف در يخچال بگذاريد.



منبع : ماهنامه سفره ايراني

http://www.CheKhabar.ir/News/62166/15 ماده غذايي که نبايد در يخچال قرار دهيد!!
بستن   چاپ