چگونه خامه فرم گرفته براي تزيين کيک درست کنيم؟
5 مهر 1394 - 01:14:36 ب.ظ
خامه فرم گرفته را چگونه در منزل درست کنيم؟مواد لازم براي تهيه خامه فرم گرفته :

خامه پاستوريزه : 2 ليوان
شکر : 1/2 ليوان

خامه اي مناسب فرم دادن کيک است که داراي حداقل 30 درصد چربي و بيشتر باشد ، اين نوع خامه در جهان به وپينگ کرم معروف مي باشد ، اين خامه به راحتي با همزن فرم گرفته و منسجم و سفت مي شود.
بدليل مشکل در دسترسي به ابن نوع خامه مي توانيد از خامه هاي قنادي که بصورت کيلويي در فروشگاه هاي لوازم قنادي به فروش مي رسند استفاده کنيد اما اگر تنها خامه صبحانه در اختيار داريد در اين بخش مي آموزيد که چگونه به آن فرم دهيد.

مرحله اول تهيه خامه فرم گرفته براي تزيين کيک

مرحله اول تهيه خامه فرم گرفته براي تزيين کيک

ابتدا آب اضافي خامه را دور بريزيد .
خامه را درون کاسه فلزي بريزيد و نصف شکر را به آن اضافه کنيد و کمي مخلوط نمائيد ( هم نزنيد فقط شکر لابلاي خامه برود کافي است )
سپس درون فريزر قرار دهيد تا خامه يخ بزند.
کاسه حاوي خامه را به مدت 30 دقيقه درون فريزر قرار دهيد ( خامه بايد يخي شود اما تا اندازه اي که بتوانيد رگه هاي يخي در خامه مشاهده کنيد ) ، اگر رگه هاي يخي ايجاد نشد مدت زمان بيشتري در فريزر قرار دهيد.

مرحله دوم تهيه خامه فرم گرفته براي تزيين کيک

مرحله دوم تهيه خامه فرم گرفته براي تزيين کيک

خامه يخي را درون کاسه اي بريزيد ( ظرف بايد بزرگ باشد چون حجم خامه چند برابر مي شود ) و با همزن برقي شروع به هم زدن خامه کنيد.
در ابتداي هم زدن خامه کاملا شل مي شود ، همچنان با همزن بزنيد ( 5 – 10 دقيقه زمان مي برد ) تا خامه يکدست شود سپس باقي مانده شکر را اضافه کنيد.
خامه را تا جايي بزنيد که اثر پره هاي همزن روي خامه باقي بماند و با برگرداندن کاسه خامه نريزد.

مرحله سوم تهيه خامه فرم گرفته براي تزيين کيک

مرحله سوم تهيه خامه فرم گرفته براي تزيين کيک

پس از آماده شدن خامه مي توانيد 2 قطره از اسانس مورد علاقه تان را به خامه اضافه کنيد و براي تزئين کيک و … استفاده نمائيد.
خامه اضافه را مي توانيد درون فريزر در ظرف در بسته نگهداري کنيد و براي استفاده مجدد فقط بايد با همزن چند دقيقه خامه را بزنيد تا مجدد فرم بگيرد.



منبع : irancook.ir

http://www.CheKhabar.ir/News/6183/چگونه خامه فرم گرفته براي تزيين کيک درست کنيم؟
بستن   چاپ