اين 6 ماده غذايي را با دقت بيشتري بشوييد
دوشنبه 7 فروردين 1396 - 11:53:04 AM
چه خبر - مواد غذايي که نياز به شستشوي بيشتري دارند

سيب

سيب در هواي آزاد رشد مي کند و معمولاً در معرض آفت کش ها قرار دارد. حتماً سيب را قبل از مصرف با دقت بشوييد تا سموم باقي مانده روي آن از بين بروند. گلابي، انگور، انجير و آلو نيز مانند سيب نياز به شستشوي دقيق دارند.

ماهي

نبايد به تصور اينکه ماهي در آب زندگي مي کند از شستشوي دقيق آن با آب خودداري شود. به خاطر اينکه ماهي در معرض برخي باکتري ها و همچنين باقيمانده پلاستيک يا برچسب هاي بسته بندي قرار دارد.

سيب زميني

سيب زميني از درون خاک بيرون کشيده مي شود و به همين دليل خاکي بوده و به کود و بقاياي آفت کش ها آلوده است؛ بنابراين لازم است که قبل از پختن يا پوست گرفتن با دقت با آب شستشو داده شود. بهتر است سيب زميني را براي دقايقي در تشت آب بخيسانيد.

کاهو

حواستان به حلزون هاي کوچک بدون صدفي که روي کاهو ديده مي شوند باشد. بنابراين توصيه مي شود براي از بين بردن بقاياي آفت کش ها و خاک و همچنين موجودات ريز، کاهو را قبل از مصرف به خوبي بشوييد.

بهتر است سه بار کاهو را بشوييد و آب بکشيد. بار اول 2 قطره سرکه سفيد به آب اضافه کنيد تا اگر حلزون به آن چسبيده باشد از بين برود. دو بار نيز کاهوها را آب کشي کنيد تا سرکه آن از بين برود.

کدو

حتي اگر قرار است پوست کدو را بگيريد باز نياز به شستشوي دقيق دارد. البته خيلي از افراد کدو را با پوست مصرف مي کنند که در اين صورت شستشوي آن مهم تر مي شود. اين کار ابتدا براي از بين بردن خاک و همچنين ميکروب ها و باقيمانده آفت کش ها است. متأسفانه ميکروب هاي باقيمانده در پوست کدو باعث بروز مشکلات گوارشي و حتي مسموميت غذايي مي شوند.

توت فرنگي

حتي توت ها را نيز قبل از مصرف بشوييد. اگر در باغ و جنگلي قدم مي زنيد و خودتان توت فرنگي، تمشک و غيره مي چينيد بايد بدانيد که ممکن است به ادرار حيوانات آلوده باشند. بنابراين لازم است که با دقت شستشو داده شوند.




منبع: tebyan.net


http://www.CheKhabar.ir/News/60879/اين 6 ماده غذايي را با دقت بيشتري بشوييد
بستن   چاپ