چند نکته مهم در تشخيص مرغ سالم
پنجشنبه 3 فروردين 1396 - 10:55:51 PM
چه خبر - راه هاي شناسايي مرغ سالم از فاسد

چگونه مي‌توان يک مرغ تازه و سالم را از انواع کهنه و مانده آن تشخيص داد؟ در اين زمينه بايد به اين نکات بهداشتي توجه کنيد:

_ پوست مرغ بسته بندي شده تازه، بايد درخشنده، مرطوب، يکدست، صاف، بدون تورم و خون مردگي باشد.

_ ماهيچه‌هاي ران و ساق و گوشت سينه مرغ بايد از زير پوست برجسته و محکم باشد و درهيچ قسمت ازمرغ، خون مردگي وجود نداشته باشد.

_ لازم است بدانيد، کبودي‌ها به ‌طور معمول هنگام گرفتن مرغ بر اثر ماندن زير دست و پاي کارگران در مرغداري يا ارسال مرغ به کشتارگاه ايجاد مي‌شود که در صورت وجود خون مردگي در بال و ران و هر قسمت ديگر از بدن مرغ، حتما آن را جدا کنيد و دور بيندازيد .

_ قسمت شکمي و زير بال مرغ را بو کنيد. اين قسمت‌ها سريع تر از نواحي ديگر بدن مرغ، علايم فساد را نشان مي‌دهد. بوي تعفن و گنديدگي اين قسمت‌ها نشان‌دهنده فساد يا کهنگي مرغ است.

_ پوست و بدن مرغ تازه به رنگ زرد کهربايي است. برخي خانواده‌ها تصور مي‌کنند، بدن مرغ بايد سفيد باشد. به همين دليل، برخي کشتارگاه‌ها مرغ‌ها را براي سفيد شدن، مدتي در آب‌هاي حاوي درصد بالايي از کلر نگهداري مي‌کنند که تقلب محسوب مي‌شود .

_ از نظر بهداشتي، درون شکم مرغ بايد فاقد ته روده، تخمدان، مقعد، دل، جگر و طحال باشد وحفره شکمي بايد به رنگ سفيد يا متمايل به زرد و شفاف باشد. لازم است بدانيد، حفره شکمي در مرغ کهنه و فاسد تغيير رنگ مي‌دهد و متمايل به آبي و سبز است .

_ استخوان سينه مرغ بايد بدون شکستگي، بيرون زدگي و ضرب خوردگي باشد.

_ بهتر است، از خريد مرغ‌هاي زير وزن 700 تا 800 گرم اجتناب کنيد، چون اغلب بيمار بوده و به دليل احتمال اختلال در رشد و ساختمان عضلاني نارس، قابل مصرف نيستند.

_ مرغ با وزن حدود 1200 تا 1800 گرم در بهترين وضعيت سلامت است.



منبع : khorasannews.com

http://www.CheKhabar.ir/News/60593/چند نکته مهم در تشخيص مرغ سالم
بستن   چاپ