پاکسازي، سلامت و درمان بدن به روش طبيعي
چهارشنبه 2 فروردين 1396 - 12:53:55 PM
چه خبر -

در اين مطلب به معرفي مواد غذايي طبيعي که براي سلامت بدن شما و همچنين درمان برخي مشکلات و بيماري ها مفيدند، مي پردازيم

گردو عليه بيماري قلبي

مصرف يک مشت گردو در روز به کاهش کلسترول LDL و محافظت در برابر بيماري قلبي کمک مي کند. کلسترول بد به شکل گيري و تجمع پلاک در رگ هاي خوني کمک مي کند که موجب تنگ و سخت شدن شريان ها مي شوند. اين شرايط مي تواند درد در قفسه سينه، بيماري عروق کرونر يا يک حمله قلبي را موجب شود. گردو حاوي ويتامين E است که از تشکيل پلاک جلوگيري مي کند.

استرول هاي گياهي و فيبر غذايي موجود در گردو به تنظيم سطوح کلسترول بد کمک مي کنند، در شرايطي که اسيدهاي چرب امگا-3 ريتم قلب را عادي مي سازند. گردو سرشار از چربي هاي چند پيوندي غير اشباع است که رشد باکتري هاي خوب در روده را افزايش مي دهند. اين باکتري ها اثر مثبتي بر ديگر عامل کليدي در بيماري قلبي يعني التهاب دارند.

بادام هندي براي کاهش فشار خون

بادام هندي حاوي سطوح بالاي منيزيم و پتاسيم است، که دو ماده معدني مهم براي بدن انسان محسوب مي شوند و به کاهش فشار خون کمک مي کنند. منيزيم ريتم قلب را تثبيت مي کند، رگ هاي خوني را شل مي کند، و فشار خون بالا را کاهش مي دهد، در شرايطي که پتاسيم آثار منفي نمک را خنثي مي سازد و مقدار مايع ذخيره شده در بدن را کنترل مي کند.

آب زيره براي کاهش وزن

زيره ادويه بومي مديترانه و جنوب آسيا است. اين ماده سرشار از آنتي اکسيدان ها و مواد مغذي است که سوخت و ساز را بهبود مي بخشند و از اين رو، به سوزاندن کالري هاي اضافي و کاهش چربي شکمي به شيوه اي موثر کمک مي کند. زيره از تجمع گاز و نفخ پيشگيري مي کند و بر همين اساس، گوارش غذا را تسهيل مي کند.

بهترين و ساده‌ترين روش کاهش وزن با کمک اين ادويه تهيه آب زيره است. دو قاشق غذاخوري دانه هاي زيره را در يک ليوان آب خيس کنيد و اجازه دهيد يک شب به همان حالت باقي بماند. صبح روز بعد اين ترکيب را به جوش آوريد. با استفاده از يک صافي دانه ها را جدا کرده و آب زيره را با معده خالي مصرف کنيد. يک دوره دو هفته اي هر روز اين کار را انجام دهيد.

آب ليمو و کمک به احياي سطوح نمک بدن پس از ورزش

تمرينات ورزشي شديد و تعريق، و همچنين مصرف الکل، استفراغ و اسهال مي توانند به عدم تعادل در سطوح نمک بدن منجر شوند. شما مي توانيد آب نصف يک ليمو را در يک ليوان آب ولرم ريخته و آن را بنوشيد. اين يکي از کارآمدترين روش ها براي بازگرداندن تعادل در سطوح نمک محسوب مي شود.

ليمو ترش، همانند تمامي ميوه هاي خانواده مرکبات، حاوي پتاسيم و کلسيم است که به ايجاد تعادل در سطوح نمک، pH و مايعات بدن انسان کمک مي کنند.

سيب براي تقويت سيستم ايمني و کاهش کلسترول

احتمالا شنيده ايد که مصرف يک سيب در روز مي تواند شما را از مراجعه به پزشک بي نياز سازد و البته مطالعات اخير اين مساله را اثبات کرده اند. سيب قرمز حاوي کوئرستين، آنتي اکسيداني قدرتمند که سيستم ايمني را تقويت مي کند، است. اين ترکيب به ويژه زماني که زير استرس شديد قرار داريد، کارآمد است.

سيب ها سرشار از فيبر غذايي محلول در آب هستند که توانايي پيوند با چربي هاي موجود در روده را دارند. اين فرآيند به کاهش سطوح کلسترول LDL و بهبود سلامت کلي بدن انسان کمک مي کند.

بادام براي تغذيه سيستم عصبي

بادام حاوي دو ماده مغذي تقويت کننده مغز يعني ريبوفلاوين و ال-کارنتين است و بر همين اساس، مي تواند به تقويت ظرفيت ذهني انسان کمک کند. اين مواد مغذي توانايي تقويت فعاليت شناختي و کاهش خطر ابتلا به بيماري آلزايمر را دارند، و در عملکرد درست سيستم عصبي مرکزي نقش دارند.

بادام مي تواند به صورت خام، خيس خورده در آب به مدت يک شب، خرد شده و ... در غذاهاي مختلف استفاده شود. براي تسهيل جذب مواد مغذي موجود در بادام بهتر است با معده خالي آن را مصرف کرد. گزينه ديگر مصرف شير بادام شيرين نشده است.

کيوي براي بهبود گوارش

کيوي تنها ميوه حاوي يک آنزيم پروتئوليتيک به نام اکتينيدين است که روند گوارش را بهبود مي بخشد. اکتينيدين به طور ويژه براي تجزيه پروتئين هاي غذايي از جمله شير، گوشت، تخم مرغ، حبوبات، و غلات مهم است. براي دستيابي به نتيجه مطلوب بهتر است روزي دو تا سه کيوي مصرف کنيد.

زردآلو براي مبارزه با ديابت

زردآلو سرشار از مواد مغذي است که به کنترل سطوح قند خون و کاهش خطر ابتلا به ديابت کمک مي کنند. زردآلو به عنوان يک ماده غذايي با شاخص قند خون پايين در نظر گرفته مي شود. اين قبيل مواد غذايي موجب افزايش ناگهاني قند خون پس از مصرف نمي شوند و از اين رو، گزينه هايي عالي براي يک رژيم غذايي ديابتي هستند. همچنين، زردآلو سرشار از فيبر است که روند گوارش را کند مي سازد و از اين رو ترشح قند به جريان خون را کنترل مي کند. ويتامين E موجود در اين ميوه به عنوان يک آنتي اکسيدان عمل مي کند که به بهبود سطوح قند خون در افرادي که از بيماري ديابت نوع 22 رنج مي برند، کمک مي کند.

موز براي کاهش تهوع

موز توليد مخاط را تحريک مي کند و سدي در برابر شيره معده ايجاد مي کند که موجب شکل گيري ناراحتي معده مي شود. افزون بر اين، موز به واسطه احياي سطوح پتاسيم، ماده معدني که اغلب در زمان اسهال و استفراغ کاهش مي يابد، تهوع و استفراغ را کاهش مي دهد. بر همين اساس، مصرف موز براي بانواني که طي دوران بارداري از تهوع رنج مي برند، توصيه مي شود. افزون بر اين، پتاسيم موجود در اين ميوه به کاهش تورم در بانوان باردار کمک مي کند.

پسته براي کاهش کلسترول بد

پسته سرشار از فيتواسترول ها، ترکيباتي که از جذب کلسترول در بدن جلوگيري مي کنند، است. همچنين، پسته حاوي سطوح بالاي فيبر غذايي، چربي هاي غير اشباع تک پيوندي، و آنتي اکسيدان ها است که همگي آنها براي حفظ سلامت قلب مفيد هستند. باور بر اين است که آنتي اکسيدان هاي موجود در پسته از ورود کلسترول به رگ هاي خوني و شکل گيري التهاب پيشگيري مي کنند.

مطالعات نشان داده اند که مصرف يک يا دو مشت پسته در روز مي تواند به کاهش سطوح کلسترول بد کمک کند. البته در مصرف پسته نبايد زياده‌روي کرد زيرا اين ماده غذايي سرشار از کالري است و مصرف بيش از اندازه آن مي تواند افزايش وزن را به همراه داشته باشد.





منبع: tasnimnews.com


http://www.CheKhabar.ir/News/60512/پاکسازي، سلامت و درمان بدن به روش طبيعي
بستن   چاپ