سلامت پروستات با نخوردن 5 گروه غذايي
سه شنبه 1 فروردين 1396 - 12:53:05 PM
چه خبر - سرطان پروستات دومين سرطان در مردان است. اگر مراقب تغذيه خود باشيد، احتمال سرطان را کاهش مي‌دهيد.

گوشت‌هاي فراوري شده

آنچه شما در رستوران‌ها و يا به عنوان غذاي گوشتي نيمه آماده از سوپرمارکت‌ها مي‌خريد با انواع چاشني‌ها و طعم دهنده‌ها آميخته است تا شما لذت بيشتري از خوردن غذا ببريد. در بيشتر موارد آنچه شما به عنوان فرآورده‌هاي گوشتي مصرف مي‌کنيد مملو از چربي و امحا و احشا حيوان است و درصد گوش قرمز آن بسيار ناچيز است. مصرف اين نوع مواد خوراکي به سلامت پروستات آسيب مي زند.

نوشيدني‌هاي انرژي زا

مصرف زياد اين نوشيدني‌ها، مثل خوردن هر نوع نوشيدني الکلي است. اين مايعات باعث کم آبي بدن مي‌شود و کم آبي باعث رسوب زياد مواد سمي در مثانه مي‌شود. آب زياد بنوشيد و مصرف نوشيدني‌هاي تجاري را کم کنيد تا مواد سمي را بهتر و بيشتر دفع کنيد.

لبنيات پرچرب

مصرف بيش از حد اين محصولات خطر مرگ و مير بر اثر سرطان پروستات را افزايش مي‌دهد. در عوض مرداني که محصولات لبني کم چرب مصرف مي‌کنند، خود را در مقابل ابتلا به اين سرطان ايمن کرده‌اند.

چربي‌هاي اشباع و هيدروژنه

اين نوع چربي‌ها نه تنها خطر ابتلا به بيماري‌هاي قلبي را افزايش مي‌دهند بلکه مشکلات مربوط به پروستات را نيز توسعه مي‌دهند. مطالعات نشان مي‌دهد مرداني که اين نوع چربي‌ها را به وفور مصرف مي‌کنند، بيشتر در معرض ابتلا به سرطان پروستات تهاجمي قرار دارند. در عوض مرداني که از چربي‌هايي مانند آووکادو، آجيل، روغن زيتون و دانه استفاده مي‌کنند، شانس ابتلا به سرطان پروستات تهاجمي را از خود دور خواهند کرد.

الکل

پژوهشگران استراليايي هشدار دادند احتمال بروز سرطان پروستات در مرداني که الکل مصرف مي‌کنند 20 درصد بيشتر از مرداني است که از مصرف اين قبيل نوشيدني‌ها خودداري مي‌کنند. انستيتو ملي تحقيقات دارويي استراليا در اين باره گزارش داد که اين يافته‌ها بر اساس بازبيني نزديک به 36 پژوهش مختلف روي الکل و سرطان پروستات بدست آمده است. پژوهشگران خاطر نشان کردند اين خطر در دوران ميانسالي حتي بيشتر مي‌شود و با افزايش مقدار مصرف الکل افزايش مي‌يابد.




منبع: salamaneh.com


http://www.CheKhabar.ir/News/60462/سلامت پروستات با نخوردن 5 گروه غذايي
بستن   چاپ