اشتها آورترين مواد غذايي از نظر طب سنتي
يکشنبه 29 اسفند 1395 - 12:54:11 PM
چه خبر - اشتهاورترين هاي طب سنتي

در طب سنتي، توصيه‌هايي براي افراد لاغر يا بدغذا به‌منظور افزايش اشتهاي آن‌ها وجود دارد. در ادامه به معرفي اشتها آورترين مواد غذايي از منظر طب سنتي اشاره‌اي مي پردازيم:

1. شربت سکنجبين ليمويي؛ شربت ليمو؛ شربت مارچوبه؛ شربت زرشک؛ شربت انار و نعناع؛ آب انار.

2. افشره انبه؛ افشره به و عسل با کمي سرکه و زنجبيل؛ مرباي بالنگ؛ مرباي زنجبيل (مخصوصا براي بيماراني که دچار غلبه سردي و تري شده‌اند).

3. نعناع؛ پونه؛‌ ترخون؛ سير؛ پياز؛ زيتون پرورده يا زيتون شور. هر چيزي که در سرکه پرورده شده باشد، همراه با بذر کرفس و بذر رازيانه؛ سماق و سوپ سماق.

4. مواد غذايي ترش و شور براي کساني که بر اثر رطوبت لزج بلغمي، دچار بي‌اشتهايي شده‌اند.

5. گوشت کباب‌شده و برياني مثل کباب گوشت بره و برياني گوشت پرندگان، زيرا بريان کردن گوشت از نظر طب سنتي اشتهاآور است.

6. رب‌هاي ترش مثل رب انار، رب آلوچه، رب سيب ترش و... .

7. دمنوش آويشن که هم تحريک‌کننده اشتها است و هم هضم‌کننده غذا و مقوي معده.

8. ميوه‌هايي مثل گلابي، سيب، به، آناناس، زالزالک و ازگيل.




منبع: entekhab.ir


http://www.CheKhabar.ir/News/60324/اشتها آورترين مواد غذايي از نظر طب سنتي
بستن   چاپ