روي سخن رهبر انقلاب کدام سفير خارجي بود؟
شنبه 28 اسفند 1395 - 3:35:19 PM
چه خبر -

دشمنان کشوري مانند جمهوري اسلامي ايران از اين ابراز ضعف استفاده کنند و علاوه بر اين که احساس کنند به هدفشان رسيده اند، فشارهاي خود را هم افزايش دهند تا امتياز بيشتري هم بگيرند. ايشان در همين ديدار فرمودند؛اشتباه بعضي از ما در چالش اقتصادي بزرگي که کشور دچار آن است اين بود که در زمينه‌ اقتصادي احساس ضعف شد.

حضرت آيت الله خامنه اي درباره موضوع ديگري هم سخن گفتند. ايشان در ادامه سخنانشان و در همين زمينه مي فرمايند؛«اشتباه بعضي از ما در چالش اقتصادي بزرگي که کشور دچار آن است اين بود که در زمينه‌ اقتصادي احساس ضعف شد. آن‌وقت کسي رويش بشود در مصاحبه بگويد که ايراني‌ها آن‌قدر به اين مذاکرات احتياج دارند که رزمايش [ما عليه آن‌ها] ضرري به مذاکرات اقتصادي نمي‌زند.»

به گمان نگارنده اشاره رهبر معظم انقلاب اسلامي احتمالا به وزير خارجه فرانسه است که بهمن ماه امسال به همراه يک هيئت اقتصادي به ايران سفر کرد و قراردادهاي خوبي هم در زمينه خودروسازي با کشورمان امضاء کرد.

همزمان با سفر وزير خارجه فرانسه به تهران، يک رزمايش مشترک از سوي انگليس، آمريکا و فرانسه در خليج فارس برگزار شد که در رسانه هاي غربي گفته شد هدف آن ايران است.

«رزمايش سه گانه متحد» رزمايش شبيه سازي نبرد دريايي با جمهوري اسلامي ايران بود که در بهمن ماه برگزار شد.

رزمايش سه گانه متحد در حالي در آبهاي خليج فارس و نزديک ايران برگزار شد که کشورهاي غربي نسبت به آزمايش موشکي ايران موضع گيري کرده بودند.

حتي «ژان مارک آيرو» وزير خارجه فرانسه در نشست خبري مشترک با وزير خارجه کشورمان از آزمايش موشکي ايران انتقاد کرده بود.

اما احتمالا آن سخني که رهبر معظم انقلاب به آن اشاره کردند، موضع وزير خارجه فرانسه در ضيافت شام سفارت فرانسه به افتخار سفر هيئت سياسي و اقتصادي اين کشور به ايران است.

در اين ضيافت شام يکي از تجار فرانسوي خطاب به وزير خارجه کشورش گفت؛«جناب وزير چرا اين سفر دقيقا در روزي انجام شد که فرانسه به همراه انگليس و آمريکا در خليج فارس و در نزديکي آب هاي ايران مانور نظامي که طبيعتاً پيام هاي خاصي دارد، برگزار کرده اند؟»

وزير خارجه فرانسه با اطمينان اينگونه پاسخ تاجر کشورش را مي دهد؛ «نه، بنده هيچ نگراني نسبت به موفقيت آميز بودن اين سفر ندارم. مقامات ايراني در هيچ يک از جلسات مقدماتي و برنامه ريزي براي سفر در تهران و پاريس به اين مسئله (رزمايش سه گانه اتحاد)معترض نشدند.»

وزير خارجه فرانسه چرا بايد چنين نظر قاطعي را مطرح کند، چه اتفاقي افتاده که او چنين تصوري مي کند که هيچ نگراني نسبت به موفقيت آميز بودن اين سفر ندارد؟ آيا همان احساس و ابراز ضعفي است که رهبر معظم انقلاب به آن در سخنان امروز اشاره کردند؟


به جمله کليدي وزير خارجه فرانسه در جمع تجار کشورش توجه کنيد« دولت ايران به اين سفرها احتياج دارد و مطمئنم که هيچ اعتراضي در جلسات هم نخواهيم شنيد.»

اين سخن دقيقاً همان موضوعي است که حضرت آيت الله خامنه اي آن را به عنوان يک ضعف مي دانند. آنجا که مي فرمايند؛«... آن‌ وقت کسي رويش بشود در مصاحبه بگويد که ايراني‌ها آن‌قدر به اين مذاکرات احتياج دارند که رزمايش [ما عليه آن‌ها] ضرري به مذاکرات اقتصادي نمي‌زند.»

خبرگزاري ميزان در همين زمينه يادداشتي را با عنوان «آزمايش موشکي ايران مقابل رزمايش سه گانه متحد» در تاريخ 13 بهمن 1395 منتشر کرد که به نقد سفر هيئت فرانسوي و اظهارات وزير خارجه اين کشور همچنين رزمايش مشترک پرداخته بود.

همان زمان نيروهاي مسلح کشورمان با آزمايش موشکي پاسخ وزير خارجه فرانسه را دادند. البته قدرت نظامي عامل بازدارنده اصلي و اساسي هر کشوري مقابل تهديدات دشمن است، اما اکنون غرب و آمريکا به خوبي مي دانند نمي توانند با ابزار و فشار نظامي ايران را متوقف کنند و تنها راه باقي مانده فشار اقتصادي است.

به همين خاطر است که وابستگي شديد اقتصادي را به ايران تحميل مي کنند تا هر وقت که خواستند طناب آن را بکشند و گلوي اقتصاد ايران را هم بفشارند.

براي همين است که وزير خارجه فرانسه با اطمينان چنين سخني مي گويد که ايران به اين مذاکرات اقتصادي محتاج است.

منبع: ايرنا

http://www.CheKhabar.ir/News/60195/روي سخن رهبر انقلاب کدام سفير خارجي بود؟
بستن   چاپ