رونمايي شبکه مديريت نوآوري ايران/ثبت استاندارد ملي مديريت نوآوري تا 4ماه آينده
شنبه 28 اسفند 1395 - 1:01:42 PM
چه خبر -

به گزارش خبرنگار علمي ايرنا، مهدي محمدي دبير علمي شبکه مديريت نوآوري ايران در اين مراسم گفت: فعاليت هاي اين شبکه در جهت تسهيل گري براي ايجاد و بهره مندي بخش خصوصي از مشوق ها و حمايت هاي لازم در راستاي شکل گيري فعاليت هاي اقتصادي در دو حوزه اصلي توسعه زير ساخت ها و پلتفرم هاي مشترک بين دولت، بخش خصوصي و شرکت هاي دانش بنيان و نيز فعاليت هاي ترويجي و آگاه سازي ساماندهي شده است.
وي بيان کرد: در تعريف اهداف، فرآيندها و فعاليت هاي اين شبکه از تيمي از خبرگان و متخصصان مديريت فناوري و نوآوري از معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري، صندوق نوآوري و شکوفايي و انجمن مديريت فناوري ايران استفاده شده است.
وي يادآور شد: تدوين استانداردهاي ملي مديريت نوآوري با همکاري سازمان استاندارد، رتبه بندي سازمان هاي نوآور و رتبه بندي تجارت برتر تجاري سازي دانش بنيان با همکاري مرکز رتبه بندي اتاق بازرگاني و نيز صندوق نوآوري و شکوفايي، اعطاي برند نوآور به محصولات ساخت ايران، مشارکت در ايجاد مراکز نوآوري و توسعه پارک هاي فناوري بخش خصوصي، مشارکت در توسعه صندوق هاي سرمايه گذاري خطرپذير مشترک، مميزي و صدور گواهينامه استانداردهاي نوآوري، اجراي طرح هاي پيمايشي و پژوهشي بنگاهي و ملي از عمده فعاليت هاي شبکه مديريت نوآوري ايران خواهد بود.
محمدي بيان کرد: ارتقاي حضور و فعاليت بخش خصوصي در شکل گيري و توسعه اکوسيستم نوآوري در ايران و کمک به گذار اقتصاد تاريخي به اقتصاد با بهره وري بالاتر و اقتصاد نوآور و دانش بنيان از طريق انتشار فناوري و نوآوري در فعاليت هاي بخش خصوصي است.
محمدي بيان کرد: راه هاي گذار به اقتصاد دانش بنيان معمولا از طريق سييتم کارآفريني و توسعه استارتاپ ها و رسوخ فناوري جديد به صنايع است.
وي با اشاره به اينکه 3 سطح کارآفريني اقتصاد را حرکت مي دهد، گفت: کارآفريني فرد، کارآفريني نوآوري شبکه اي و اقتصاد مبتني بر نوآوري است، متاسفانه کشور ما از دهه 40 تا کنون در تله اقتصاد مبتني بر بهره وري قرار گرفته است و درآمد متوسط دارد.
وي ادامه داد: اقتصاد مبتني بر نوآوري، اقتصادي است که ثروتش را از نوآوري و دانش به دست مي آورد؛ ما در گذر از کارايي و بهره وري به اقتصاد مبتني بر نوآوري هستيم و امروز اميدواريم با رونمايي اين شبکه، پيوند بين حوزه بهره وري ملي و حوزه هاي نوآوري کشور را به جلو پيش ببريم .
وي با اشاره به اينکه بايد تا 10 سال آينده بايد به سازمان جهاني تجارت wto بپيونديم، گفت: در اين راستا يکسري اقدامات شروع شده است، از 5 سال قبل که جايزه مديريت ملي در حال برگزاري است، به دنبال تدوين استاندارد براي مديريت نوآوري هستيم و مباني تدوين آن از استاندارد اتحاديه اروپا از سال 2013 تا 2015 گرفته شده که شامل 7 بخش است .
محمدي با بيان اين که استاندارد مديريت نوآوري تا 4ماه آينده به عنوان استاندارد ملي ثبت مي شود، گفت : در حال حاضر 76 کشور در دنيا پايش نوآوري انجام مي دهند و جاي اين کار در ايران خالي است، الان ما بدون اينکه ديتا داشته باشيم، سياستگذاري در بسياري از حوزه ها را انجام مي دهيم. در حال حاضر پايش 2هزار و 476 شرکت در 14 بخش انجام شده و اولين گزارش پيمايش نوآوري انجام شده است. مقرر است که هر 2 سال يکبار اين شبکه پايش نوآوري انجام دهد.
علمي 9340
خبرنگار :منير ابراهيمي زاده* انتشار: زهره محتشمي پور

انتهاي پيام /*
http://www.CheKhabar.ir/News/59532/رونمايي شبکه مديريت نوآوري ايران-ثبت استاندارد ملي مديريت نوآوري تا 4ماه آينده
بستن   چاپ