توسعه صنعت مس در کشور به ويژه منطقه شمال غرب ضروري است
شنبه 28 اسفند 1395 - 11:28:56 AM
چه خبر -
برپايه اين گزارش؛ نعمت زاده پس از بازديد از مجتمع مس سونگون در جمع مديران اين مجموعه گفت:ده ها جلسه براي توسعه اين مجموعه برگزار شده چرا که صنايع مس اين استان پروژه اي ملي و مايه آبروي استان اذر بايجان شرقي است.
وي با تاکيد بر ضرورت استفاده حداکثري از ظرفيت ها و توانمندي هاي صنعت مس ، گفت:بايد در موضوع مس به تکميل زنجيره توليد و محصول نهايي توجه اساسي شود که حداقل آن توليد کاتد است.
وزير صنعت،معدن و تجارت افزود:در تاسيس کارخانه توليد مس کاتدي بايد مسائل زيست محيطي مورد توجه قرار گيرد و شيوه توليد از طريق ذوب يا هيدرو بايد با استاندارهاي زيست محيطي کشور هماهنگ باشد.
وي در ادامه مديران مس سونگون را ملزم کرد تا براي عقد قرارداد با پيمانکار اين پروژه برنامه نهايي ارائه کنند چرا که يک روز تاخير در اين برنامه هم نبايد وجود داشته باشد.
نعمت زاده تاکيد کرد:صادرات کنسانتره مس به نفع کشور نيست چرا که مس دارايي ملي بزرگي است و توليد کاتد بايد حتما آغاز شود.
به گفته وزير صنعت،معدن و تجارت؛ در حال حاضر براي احداث کارخانه مس کاتد هيچ محدوديت مالي وجود ندارد اما مديريت پروژه بايد جدي تر و بهتر از قبل در اين زمينه تلاش کند.
وي خواستار تسريع در روند اکتشاف مس در منطقه آذر بايجان شد و افزود:تکليف تاسيس شرکت هلدينگ مس آذربايجان بايد هر چه سريعتر روشن شود تا بتوان براي توسعه معادن مس منطقه آذربايجان و احداث کارخانه هاي تکميل زنجيره توليد و نيز صادرات برنامه ريزي کرد.
به گفته نعمت زاده با روشن شدن وضعيت شرکت مس آذربايجان در بورس مردم اين منطقه نيز مي توانند با خريد سهام در منافع اين پروژه بزرگ سهيم باشند.
وي درباره افزايش بهره وري در معادن مس آذربايجان و احداث کارخانجات براي تکميل زنجيره توليد خواستار مشارکت دانشگاهيان و پژوهشگران شد.
گفتني است : مجتمع مس سونگون بزرگترين مجموعه معدني استان آذربايجان شرقي است و با بيش از 4هزار نفر اشتغالزايي مستقيم و غير مستقيم سالانه 300هزار تن کنسانتره مس توليد مي کند.
انتهاي پيام/
http://www.CheKhabar.ir/News/59073/توسعه صنعت مس در کشور به ويژه منطقه شمال غرب ضروري است
بستن   چاپ