مديريت سيل جنوب کشور با اجراي نظام‌نامه سيلاب/ لزوم ارتقاي آمادگي شرکت‌هاي آب و برق پيش از وقوع حوادث
شنبه 28 اسفند 1395 - 11:28:39 AM
چه خبر - برق با رويکرد مهندسي تمهيدات نوين (سايبري و زيستي) در سالن همايش‌هاي ساختمان ستادي اين وزارتخانه با بيان اين مطلب که از پيش‌بيني تدابير در ارتباط با هريک از انواع تهديد، گفت: پس از حادثه سيلاب دز که اوايل امسال روي داد، در نخستين جلسه شوراي عالي آب از مديران خوزستان دعوت شد تا ضمن بررسي نقاط ضعف و قوت در مقابله با سيلاب، نظام‌نامه مديريت سيلاب نيز تهيه و به تمام شرکت‌هاي زير مجموعه ابلاغ شود.
وي ادامه داد: اين امر سبب شد تا با آمادگي بيشتر بتوانيم سيلاب بهمن ماه را مديريت کرده و بيشترين بهره‌برداري را از آن انجام دهيم.
چيت‌چيان افزود: اگر سيلاب دز به‌خوبي مديريت نمي‌شد، فاجعه جبران ناپذيري براي شهرهاي اطراف و استان خوزستان ايجاد مي‌کرد.
وي با اشاره به اينکه حادثه خوزستان درس بزرگي براي مديريت بحران در بخش صنعت آب و برق کشور بود، گفت: با بررسي حوادث و وقايع سال‌هاي گذشته لازم است با هوشمندي در اين جهت حرکت کنيم و به جاي مديريت بحران‌ها بعد از وقوع، بهتر است از وقوع حادثه پيشگيري کنيم.
چيت‌چيان تصريح کرد: ممکن است نتوان به صورت 100 درصد از وقوع يک حادثه به ويژه حوادث طبيعي جلوگيري کرد، ولي آمادگي در مقابل حادثه اي که قرار است اتفاق بيفتد مي‌تواند بسيار کمک کند تا مديريت بحران به صورت صحيح انجام شود.
وي از گستردگي صنعت آب و برق به عنوان يک ويژگي ياد کرد و در ادامه اضافه کرد: ضرورت تداوم بي‌وقفه ارائه خدمات آب و برق و شبکه اي بودن اين صنعت بسيار حائز اهميت است؛ به‌طوري که اگر يکي از پست‌هاي برق دچار مشکل شود ممکن است ساير شبکه‌هاي برق کشور نيز از آن متأثر شوند.
وزير نيرو سپس با اشاره به حادثه ريزگردها در هفته‌هاي گذشته در خوزستان گفت: گرد و غباري که از کشورهاي همسايه وارد خوزستان شد سبب شد تا برق منطقه و در پي آن آب منطقه نيز دچار مشکل شود و با قطع برق تمام فعاليت‌هاي اجتماعي، اقتصادي،‌ بانک‌ها، عبور و مرور و غيره دچار مشکل شد؛ اين نشان از حساسيتي دارد که از اين پس نه تنها به شعار آب مايه حيات بلکه برق جريان حيات نيز پايبند باشيم.
وي با بيان اين مطلب که در هيچ کدام از استانداردهاي صنعت برق جهان شرايطي که بر اثر گرد و غبار براي شبکه برق خوزستان ايجاد شد تعريف نشده بود، افزود: کشور ما همواره با تهديدهاي مختلفي مواجه بوده ولي همکاري مردم و متخصصان داخلي همواره در مبارزه با اين گونه شرايط ما را ياري کرده است.
چيت چيان با اشاره به حساسيت صنعت آب و برق و اينکه در حوادث و جنگ‌ها همواره آب و برق اولين اهداف دشمن است، ادامه داد: بايد نهايت تلاش خود را از فناوري اطلاعات به‌روز شده و ICT داشته باشيم و با ايزوله کردن آن نگذاريم تا دشمن در اطلاعات ما نفوذ کند.
حميد چيت چيان با تقدير از شرکت‌هايي که در حادثه برف گيلان و سيلاب خوزستان به ياري همکاران خود از ساير استان‌ها شتافتند، افزود: فقط در اهواز 1200 نفر از شرکت‌هاي استان‌هاي همجوار بجز نيروهاي بومي در حال انجام وظيفه هستند تا دوباره مشکلي براي برق اين استان ايجاد نشود.
وي در بخش ديگري از سخنان خود توجه به اهميت پيش‌بيني‌هاي هواشناسي را بسيار حائز اهميت دانست و اظهار کرد: هر عاملي مي‌تواند باعث بروز بحران در سازمان‌ها شود و ما وظيفه داريم تا به هر شکل ممکن از بروز موانع جلوگيري کنيم.
وزير نيرو تصريح کرد: براي احصاي تهديدهاي جديد از بحران‌هاي مختلف بايستي جدي تر اقدام کنيم و از مراکز تحقيقاتي و پژوهشي در پيش بيني تهديدات کمک بگيريم.
انتهاي پيام/
http://www.CheKhabar.ir/News/59072/مديريت سيل جنوب کشور با اجراي نظام‌نامه سيلاب- لزوم ارتقاي آمادگي شرکت‌هاي آب و برق پيش از وقوع حوادث
بستن   چاپ