راهکار هايي براي جلوگيري از ويروسي شدن گوشي موبايل
يکشنبه 22 اسفند 1395 - 8:48:38 AM
چه خبر - چگونه از ويروسي شدن تلفن همراه جلوگيري کنيم؟

وقتي تلفن همراهتان کند مي‌شود و يا به خوبي کار نمي کند، شايد اولين نکته اي که به ذهنتان برسد اين باشد که آلوده به ويروس شده است. برخي کاربران گوشي هاي هوشمند بر اين باورند که تنها کامپيوتر، لپ تاپ و….در معرض آسيب از طريق ويروس ها، بدافزار و تروجان ها هستند؛ اما بايد گفت همانطور که استفاده از نرم افزارهاي متفاوت روي تبلت ها و گوشي هاي هوشمند افزايش يافته به دنبال آنها مشکلات مربوط به ويروس ها هم بيشتر و پيچيده تر شده‌اند.

ويروس ها و بدافزارها به شيوه هاي متعددي مي توانند روي گوشي هاي هوشمند اثرگذار باشند. گاهي اوقات ممکن است موجب هنگ کردن تلفن همراه شده و با استفاده بيش از حد از حافظه آسيب هاي جبران ناپذيري را به آن وارد کنند و يا موجب از بين رفتن فايل هاي مهم شما شوند؛ اما نگران نباشيد چاره اين کار بسيار آسان است.

در اين گزارش 2 راهکار ساده اما مفيد را به شما آموزش مي دهيم که با به کارگيري آنها مي توانيد تلفن همراهتان را از شر نفوذ و آسيب ويروس ها در امان نگه داريد.

1. از يک آنتي ويروس معتبر استفاده کنيد

شرکت هاي زيادي هستند که نرم افزارهاي آنتي ويروس قدرتمند و در عين حال رايگان را به کاربران ارائه مي دهند، شما با استفاده از آنها مي توانيد تلفن همراه، تبلت و… را ايمن نگه داريد اما نکته اي که قبل از هر چيز بايد به آن توجه کنيد اين است که بايد آنتي ويروسي را تهيه کنيد که به خوبي شناخته شده و مورد تاييد باشد چراکه بسياري از نرم افزارها براي آسيب رساندن و دسترسي به فايل هاي خصوصي در قالب يک آنتي ويروس طراحي شده اند.

2. از برنامه هاي محافظت شده و ايمن استفاده کنيد

نرم افزار” Webroot SecureAnywhere” يکي از بهترين برنامه هاي امنيتي پيشرفته براي کاربران اندرويد است که به کمک آن مي توانيد تلفن همراهتان را از شر نفوذ ويروس ها در امان نگه داريد.

مرور صفحات وب به صورت کاملا ايمن، بازرسي اپليکيشن ها قبل از نصب، به کارگيري رمز عبور حفاظت شده و…. از جمله ويژگي هاي بارز اين نرم افزار به شمار مي رود.

نکاتي براي محافظت تبلت ها و گوشي هاي هوشمند از ورود ويروس ها:

زمانيکه در شبکه هاي اجتماعي مانند: اينستاگرام، فيسبوک، تلگرام و….مشغول گشت و گذار هستيد هرگز بر روي لينک هاي ناآشنا کليک نکنيد چرا که اين امکان وجود دارد، لينک موردنظر حاوي ويروس باشد.

هرگز تلفن همراه و يا تبلت خود را به رايانه هاي ناشناس متصل نکنيد؛ قبل از انجام هرکاري از ميزان امنيت رايانه موردنظر، آنتي ويروس نصب شده و آخرين به روزرساني آن آگاه شويد. پس از حصول اطمينان با خيال راحت تلفن همراهتان را به آن متصل کنيد.

قبل از استفاده از خدمات مختلف در بستر اينترنت از ايمن بودن آنها اطمينان حاصل کنيد. بهتر پيش از نصب نرم افزارهاي موبايل بانک جهت استفاده از خدمات بانکداري الکترونيک مطمئن شويد که نرم افزار موردنظر عاري از هرگونه ويروس بوده و توسط منبع معتبر ارائه شده است. ترجيحا از وب سايت بانک موردنظر جهت دانلود و نصب نرم افزارهاي موبايل بانک استفاده کنيد.

قبل از نصب نرم افزار ميزان دسترسي به قسمت هاي مختلف تلفن همراه، حاوي ويروس نبودن و…را بررسي کنيد. براي اين کار مي توانيد از ميزان امتيازهايي که کاربران ديگر به نرم افزار موردنظرتان داده اند کمک بگيريد. همچنين بهتر است نرم افزارهاي مورد نيازتان را از فروشگاه هاي آنلاين معتبر تهيه کنيد.




منبع: yjc.ir

http://www.CheKhabar.ir/News/57358/راهکار هايي براي جلوگيري از ويروسي شدن گوشي موبايل
بستن   چاپ