پنکيک دارچيني، پنکيکي مناسب عصرهاي پاييزي
3 مهر 1394 - 07:25:02 ق.ظ

دارچين يکي از ادويه هايي است که طبع گرمي دارد و به همين دليل پنکيک دارچيني يک پيشنهاد عالي براي عصرهاي خنک پاييزي است.

پنکيک را اين بار دارچيني درست کنيدمواد لازم براي تهيه پنکيک دارچيني

آرد : 1 ليوان
خامه ترش : 1 ليوان
شير : 1/4 ليوان
تخم مرغ : 1 عدد
کره : 8 قاشق غذاخوري
نمک : 1/2 قاشق چايخوري
جوش شيرين : 1/2 قاشق چايخوري
شکر : 5 قاشق غذاخوري
شکر قهوه اي : 1/4 ليوان
پودر دارچين : 1 قاشق چايخوري
بکينگ پودر : 2 قاشق چايخوري

طرز تهيه پنکيک دارچيني :

4 قاشق غذاخوري کره ، 2 قاشق غذاخوري شکر ، شکر قهوه اي و پودر دارچين را داخل کاسه اي بريزيد و روي حرارت بخار آب قرار دهيد و مخلوط کنيد ( روش بن ماري ) که به اين مخلوط سس دارچيني مي گويند.
پس از اينکه سس دارچيني يکدست شد از روي حرارت بخار آب برداريد و کناري بگذاريد تا سرد شود.
3 قاشق غذاخوري شکر ، آرد ، جوش شيرين ، بکينگ پودر و نمک را داخل کاسه اي بريزيد و مخلوط کنيد.
4 قاشق غذاخوري کره ذوب شده ، شير سرد ، تخم مرغ و خامه ترش را اضافه کنيد و به آرامي با مواد خشک مخلوط کنيد تا خمير نرمي بدست بيايد.
ته ماهيتابه را چرب کنيد و روي حرارت قرار دهيد ، پس از اينکه داغ شد مواد پن کيک را به صورت گرد داخل ماهيتابه بگذاريد ، سس دارچيني را داخل قيف بريزيد ، سر قيف را سوراخ کنيد و روي پن کيک ها همانند شکل طرح مارپيچ بکشيد.
پس از چند دقيقه پن کيک ها را برگردانيد تا طرف ديگرشان نيز بپزد و سس دارچيني برشته شود سپس در ظرف بگذاريد و همراه با عسل و خامه و ..تزيين و سرو کنيد.

نکته : مي توانيد بجاي عسل از انواع مربا و مارمالاد و … استفاده کنيد و در زمان پخت پنکيک حرارت بايد ملايم باشد.



منبع : irancook.ir

http://www.CheKhabar.ir/News/5731/پنکيک دارچيني، پنکيکي مناسب عصرهاي پاييزي
بستن   چاپ