علت بيهوش شدن کارشناس هواشناسي در حين اجراي برنامه
شنبه 21 اسفند 1395 - 9:59:53 AM
چه خبر - بيهوش شدن کارشناس هواشناسي در حين اجراي برنامه به دليل افت فشار

اگر سحرخيز و اهل تماشاي برنامه‌هاي صبحگاهي تلويزيون باشيد، حتما شما هم دو روز پيش با ديدن بيهوش شدن کارشناس هواشناسي در پخش زنده اخبار، شوکه شده‌ايد. ماجرا از اين قرار بود که کار گزارش هواشناسي بخش خبر بامدادي شبکه اول سيماي امروز به خانم معصومه احمدي سپرده شده بود. وي هم که گزارش خود را با تسلط کامل شروع کرده بود، ناگهان در ميانه‌هاي کار بيهوش و نقش بر زمين شد.

احمدي بعد از چند دقيقه که حال و روز بهتري پيدا کرد درباره دليل اين بيهوشي گفت: امروز صبح و قبل از ارائه گزارش هواشناسي، به علت نخوردن صبحانه، فشار کاري، حاضر شدن در فضاي باز و گرماي بيش از حد هوا، در حين ارتباط زنده با اخبار بامدادي دچار افت فشار و بيهوشي شدم. خوشبختانه در حال حاضر حالم خوب است و استراحت مي‌کنم. بدون شک با رعايت شرايط، ديگر به اين مشکل بر نخواهم خورد.

علايم کاهش يا افت فشار خون معمولا ضعف، سرگيجه، تنفس تند، تشنگي، افزايش ضربان قلب و غش است. اندازه‌گيري فشار خون، هم در حالت دراز کشيده و هم ايستاده، معمولا اولين قدم براي تشخيص فشار خون پايين است.

درمان کم‌فشاري خون، بستگي به علت ايجاد آن دارد. به عنوان مثال، چنانچه دارويي باعث ايجاد آن شده باشد، بايد کاهش دوز يا توقف دارو، البته تحت نظر پزشک صورت بگيرد. اگر علت افت فشار خون مربوط به کم‌آبي باشد، با استفاده از مايعات و الکتروليت‌ها و در موارد حاد از طريق تزريق وريدي، اين مشکل مرتفع مي‌شود. همچنين در صورت کاهش خون (بر اثر خونريزي و...)‌ از مايعات وريدي و تزريق خون استفاده مي‌شود. در شوک عفوني نيز مايعات وريدي و آنتي‌بيوتيک‌ها به کار برده مي‌شود و در موارد افزايش ضربان قلب، با استفاده از داروها يا دفيبريلاتورهاي قابل پيوند در بدن، مشکل را رفع مي‌کنند. همچنين مشکل آمبولي ريوي و ترومبوزوريدي، با استفاده از رقيق‌کننده‌هاي خون مانند هپارين و وارفارين برطرف مي‌شود.




منبع:salamatism.com



http://www.CheKhabar.ir/News/57184/علت بيهوش شدن کارشناس هواشناسي در حين اجراي برنامه
بستن   چاپ