جوش هاي صورت شما عصبي نيست, علت ديگري دارد
پنجشنبه 19 اسفند 1395 - 6:39:31 PM
چه خبر -

دکتر غلامرضا عشقي متخصص بيماري‌هاي پوست و مو، گفت: بيش از 90 درصد جوش‌هاي ايجاد شده بر روي صورت و بدن، هيچ ارتباطي به اعصاب و عصبي شدن ندارد. تنها 10 درصد از جوش‌هاي صورت ممکن است بر اثر حالت‌هاي نامتعادل روحي، ناراحتي و عصبي به وجود آيد که البته آن هم جنبه علمي ندارد.

جوش زدن، دلايل و درمان آنتغييرات و اختلالات هورمون عامل ايجاد جوش است

يکي از علل به وجود آمدن جوش‌هاي صورت تغييرات و اختلالات هورمون است که بيشتر در سنين بعد از بلوغ و در سيکل قاعدگي خانم‌ها ايجاد مي‌شود.

خوردن شيريني‌جات و چربي عامل ايجاد جوش است

علل بسياري در نمايان شدن جوش بر روي پوست وجود دارد که يکي از علل اصلي آن مصرف شيريني‌جات، چربي‌ها، سوسيس، کالباس و غذاهاي فست‌فود است.وي با بيان اينکه ماندن لوازم آرايشي به ويژه نوع چرب آن بر روي پوست تأثير مخربي گذاشته و منجر به جوش زدن مي‌شود، تأکيد کرد: از ماندن آرايش طولاني‌مدت بر روي پوست صورت خودداري کنيد و پيش از خواب آرايش‌تان را بشوييد.

ژنتيک عامل موثر در ايجاد جوش صورت است

عشقي، ژنتيک را يکي از عوامل مهم در ايجاد جوش دانست و اظهار کرد: اين نوع جوش‌ها از نوع خفيف تا شديد متفاوت بوده و معمولا با طي مراحل درست درمان، عود نخواهد کرد.

چگونه جوش‌هايمان را درمان کنيم؟

اين متخصص بيماري‌هاي پوست و مو با بيان اينکه اگر درمان به درستي انجام شود، امکان عود مجدد بسيار نادر است، تصريح کرد: براي درمان انواع جوش با توجه به شدت و ضعف آن از داروهاي موضعي، صابون‌هاي آنتي باکتريال، داروهاي خوراکي و در صورت نياز از ليزر درماني استفاده مي‌شود.

ليزر درماني پله نخست درمان جوش نيست

عشقي با بيان اينکه ليزر درماني پله نخست درمان جوش نيست، اظهار کرد: ابتدا توسط داروهاي موضعي و خوراکي اقدام به برطرف کردن جوش‌ها کرده و در مراحل آخر و در صورت لزوم از ليزر درماني استفاده مي‌کنيم. وي با بيان اينکه در افرادي که جوش‌هاي شديد دارند معمولا طول دوره درمان به صورت سه دوره شش ماهه است، افزود: در صورتي‌که بخواهيم از داروها و مشتقات ويتامين a براي درمان جوش‌ها استفاده کنيم، پيش از آن از بيمار يک آزمايش کبدي گرفته مي‌شود.

داروها و صابون‌هاي گران‌قيمت تأثير چنداني بر رفع جوش ندارند

داروها و صابون‌هاي گران‌قيمت تأثير چنداني بر رفع جوش‌ها ندارد.

در مصرف ضد آفتاب احتياط کنيد

وي با بيان اينکه ضد آفتاب مصرفي در افراد مبتلا به جوش بايد حتما از نوع فاقد چربي باشد، اظهار کرد: پس از مصرف ضد آفتاب هر دو ساعت يک‌بار صورت خود را بشوييد و مجددا آن را بر روي صورت خود بزنيد. اين متخصص بيماري‌هاي پوست و مو درباره صابون‌هاي گياهي ضدجوش که در عطاري‌ها توزيع مي‌شود، عنوان کرد: اين صابون‌ها خالي از لطف نبوده و شايد بتوان گفت تا 10 درصد اثر ضدجوش را بر روي پوست باقي مي‌گذارد.

توصيه‌هاي پزشکي

براي پيشگيري و درمان جوش در مرحله اول بايد رژيم غذايي را رعايت کرده و از مصرف غذاهاي پرچرب و شيريني‌جات، غذاهاي فست‌فود و سوسيس و کالباس خودداري کنيد. در مرحله بعد بايد مواظب مواد آرايش‌تان باشيد و از قرار دادان طولاني‌مدت آن بر روي صورت خودداري کنيد. همچنين از پدها و دستمال‌هاي مرطوب استفاده نکنيد.




منبع:isna.ir



http://www.CheKhabar.ir/News/56664/جوش هاي صورت شما عصبي نيست, علت ديگري دارد
بستن   چاپ