يکي از دلايل جوش زدن شما اين خوراکي ها هستند
دوشنبه 16 اسفند 1395 - 1:32:28 PM
چه خبر - آيا تغذيه مي تواند باعث جوش زدن شود؟

يکي از مراجعينم در حالي که از شدت خشم برافروخته بود گفت: من کلي پول خرج کرم هاي گران قيمت کردم و به توصيه هاي متخصص پوستم براي تميز کردن برنامه غذايي نيز عمل کردم. متاسفانه چيزي که او از آن خبر نداشت اين بود که غذاي سالم هم ممکن است باعث جوش زدنش باشد. حقيقت تلخي است اما برخي غذاها که ما آنها را سالم مي پنداريم مي توانند منجر به مشکلاتي نظير آکنه، پسوريازيس و ديگر مشکلات پوستي شوند. در ادامه نگاهي مي کنيم به غذاهاي سالمي که مي توانند براي پوستتان دردسر ساز شوند.

1- کم چرب ها

کمپاني هاي مواد غذايي پس از حذف چربي سعي کردند با اضافه کردن طعم که معمولا همراه با قند است جاي خالي آن را پر کنند. به عبارت ديگر کم چرب يا بدون چربي هميشه برابر است با قند بالا. تحقيقات نشان داده آسيب هاي قند شامل صدمه رسيدن به فيبرهاي کلاژن، از بين بردن قابليتشان براي ترميم و پيري پوست مي شود.

تغيير ساده: غذاهاي کم چربي که طعم دار شده اند را مصرف نکنيد ( مثلا شير و ماست طعم دارد ) و به سراغ چربي هاي سالم تقويت کننده سلامت پوست مانند آجيل ها، دانه ها و ماهي هاي آزاد برويد.

2- شير خامه گرفته و رقيق

يکي از بزرگترين و طولاني ترين تحقيقات درباره سلامت زنان 77.761 پرستار را طي 12 سال تحت نظارت قرار داد. کساني که در نوجواني شير بيشتري نوشيده اند نسبت به کساني که کمتر شير استفاده کرده اند بيشتر در خطر آکنه هستند. تاثير شير کم چرب در اين موضوع از شير پر چرب بيشتر است. در کنار لاکتوز محققان گمان مي کنند حضور هورمون ها و مولکول هاي زيست فعال در شير مي تواند باعث ايجاد شرايط نامطلوب براي پوست شود.

تغيير ساده: اگر فکر مي کنيد شير عامل خراب شدن پوستتان است مي توانيد آن را با شير نارگيل يا بادام جايگزين کنيد.

3- روغن گياهي

برخي چربي ها هستند که بايد از آنها پرهيز کنيد، مانند چربي هاي ترانس و اسيد چرب هاي غير اشباع امگا 6 که در روغن هاي گياهي مانند ذرت و سويا فراوان وجود دارند. اينگونه روغن ها در برنامه غذايي مدرن غربي فراوان يافت مي شوند و باعث افزايش خطر بيماري هاي قلبي مي شوند. اين روغن ها در کنار صدمه اي که به سلامت مي زنند باعث بدتر شدن اوضاع پوست هم هستند. تحقيقات نشان داده اند آکنه يکي از بيماري هاي التهابي است.

تغيير ساده: از روغن زيتون و روغن نارگيل استفاده کنيد.

4- نان گندم

غلات کامل از غذاهايي هستند که براي سلامتمان مفيدند، اما کمپاني هاي محصولات غذايي از اين برچسب استفاده مي کنند تا آسيب گلوتن را پنهان کنند. گلوتن برا افرادي که از بيماري سلياک رنج مي برند و کساني که مشکل عدم تحمل گلوتن دارند شرايط را سخت مي کند و باعث بيماري پسوريازيس مي شود.

تغيير ساده: افرادي که با گلوتن مشکل دارند بايد به دنبال محصولات بدون گلوتن باشند و در کل کربوهيدرات ها را با جايگزيني گياهي عوض کنند.

5- اسموتي ميوه

درست است که در خود مواد مغذي دارند ولي اين پايان مفيد بودنشان است. اسموتي ها معمولا قند بسيار بالايي دارند. بيشتر اين قند از فروکتوز ها مي آيد تا بر قند ميوه غالب شود. تحقيقات روي موش ها نشان داده برنامه غذايي سرشار از فروکتوز باعث پيري، پراکسيداسيون و ديگر مشکلات پوستي مي شود.

تغيير ساده: با استفاده از سبزيجات و کلم ها براي خود اسموتي درست کنيد و با مقداري ميوه و ليمو هم به آن طعم دهيد. اسموتي سبزيجات مي تواند به تقويت سلامت پوستتان کمک زيادي بکند.




منبع:kermany.com



http://www.CheKhabar.ir/News/56138/يکي از دلايل جوش زدن شما اين خوراکي ها هستند
بستن   چاپ