قره‌قروت‌هاي خوشمزه با بدن شما چه ميکنند؟
دوشنبه 16 اسفند 1395 - 11:51:46 AM
چه خبر -

قره قوروت اين خوراکي خوشمزه با استفاده از آب ماست و دوغ تهيه ميشود و بعد به صورت سنتي يا صنعتي جوشانده مي شوند. ماده جامد حاصل از اين فرآيند قره قوروت است. قره قوروت داراي مقادير بسيار زيادي اسيدلاتيک است که براي بدن بسيار مضر است.

شهاب اوليايي متخصص تغذيه بيان کرد: اين ماده جامد باقي مانده که بسيار ترش است حاوي مقادير فراواني از نوعي اسيد به نام اسيدلاتيک است که طعم ترش آن هم به خاطر وجود همين اسيد است و براي بدن بسيار مضر است که سبب ايجاد ضعف و بي‌حالي مي‌شود.

اين متخصص تغذيه عنوان کرد: در حالت عادي ph طبيعي خون تقريبا حالت قليايي دارد که با مصرف اين چنين مواد غذايي، اسيديته خون بالا رفته و اين خود سبب بروز بسياري از بيماري‌هاست.

اوليايي بيان کرد: اسيدي شدن خون سبب ايجاد اختلالاتي در بدن مي‌شود که بدن براي جلوگيري از بروز اين اختلالات يک سري اعمال جبراني براي جلوگيري از اسيديته شدن خون و بازگشت آن به حالت قليايي انجام مي‌دهد.

وي اظهار داشت: از جمله اقداماتي که بدن براي جلوگيري از اسيديته شدن خون انجام مي‌دهد، برداشتن کلسيم از استخوان‌هاي بدن است که اين خود منجر به مشکلات متعددي از جمله پوکي استخوان و پوسيدگي دندان و بسياري مشکلات ديگر مي‌شود.

اين متخصص تغذيه تاکيد کرد: مشکلات ناشي از اسيدي شدن خون تنها به پوکي استخوان و مشکلات دنداني ختم نمي‌شود، بلکه مشکلات قلبي عروقي، مشکلات مغزي از جمله ضعف حافظه و نيز مشکلات گوارشي و ناراحتي‌هاي معده هم از عوارض اسيدي شدن خون است.

اوليايي گفت: برخي افراد به همراه قره‌قروت نمک مصرف مي‌کنند تا مقداري از ترشي آن کم کنند که اين مصرف نمک زياد خود سبب افزايش فشار خون و نيز افزايش دفع کلسيم و در نهايت تشديد پوکي استخوان مي‌شود.

وي بيان کرد: معمولا در مراحل توليد قره‌قروت به صورت سنتي، بهداشت رعايت نشده و مسائل و مشکلات ناشي از عدم رعايت بهداشت همچون ورود انواع ميکروب‌ها به بدن هم بر آن افزوده مي‌شود.



منبع: yjc.ir


http://www.CheKhabar.ir/News/56016/قره‌قروت‌هاي خوشمزه با بدن شما چه ميکنند؟
بستن   چاپ