جلوگيري و درمان کمردرد فقط با رعايت 2 نکته
يکشنبه 15 اسفند 1395 - 10:01:35 AM
چه خبر - درمان و جلوگيري از کمردرد با ورزش و تغيير سبک زندگي

کفي هاي طبي، کمربند طبي و ساير ابزارهاي قابل استفاده براي پيشگيري از کمردرد به احتمال زياد فقط اتلاف هزينه هستند. در عوض مطالعات نشان داده است که ورزشبهترين راه براي رفع اين مشکل شايع کمردرد است.

محققان شواهدي پيدا کردند که برنامه ورزشي به تنهايي و يا ورزش همراه با تغيير سبک زندگي درباره چگونگي پيشگيري از کمردرد، در پيشگيري از ابتلا به کمردرد و کاهش ابتلا به کمردرد تاثير داشته است.

womanexercisingwithlowerbackpain.jpgwomanexercisingwithlowerbackpain.jpg

درمان کمردرد با تغيير سبک زندگي مي تواند شامل:- طرز صحيح قرار گيري بدن هنگام ايستادن، نشستن، خوابيدن و حتي ظرف شستن چگونگي حمل پاکت هاي خريد- چگونه خم شدن براي بلند کردن يک وسيله از روي زمين و يا بستن بند کفش- هميشه گرم نگه داشتن کمر با پوشيدن زيرپوش يا بادي مناسب- خوابيدن روي تشک هاي طبي که معمولا سفت هستندو...

با توجه به گزارش موسسه ملي اختلالا ت عصبي و سکته مغزي حدود 80 درصد بزرگسالان آمريکايي قسمتي از کمر درد را در مرحله اي از زندگي تجربه کرده اند.

به منظور بررسي تاثير روش هاي پيشگيرانه براي کمردرد و کاهش ناراحتي آن، محققان آمار 23 مطالعه را که شامل 31000 شرکت کننده بوده، تجزيه و تحليل نمودند. اين بررسي نشان داد که ورزش به تنهايي مي تواند خطر ابتلا به کمر درد را تا 35 درصد کاهش دهد و همچنين دوره بيماري در يک سال را تا 78 درصد کاهش دهد.

بر اساس پژوهشي که به صورت آنلاين در ژانويه 2011 در مجله طب داخلي jama منتشر شد افرادي که در يک برنامه ورزشي شرکت کرده بودند و برنامه آموزشي هم داشتند در مقايسه با افرادي که در هر دو برنامه حضور نداشتند، در طول سال به ميزن 45 درصد کمتر به کمر درد مبتلا شدند.

به گفته دانيل استفنز نويسنده مطالعه و محقق کمردرد مزمن در دانشگاه سيدني استراليا: اين نتيجه به اين معني است که تاثير ورزش به تنهايي يا به همراه تغيير سبک زندگي بسيار زياد است: و خطر ابتلا به کمردرد در افراد را به نصف مي رساند.

درمان کمردرد با ورزش

آزمايش هايي که محققان در ارزيابي بررسي هاي خود روي انواع برنامه هاي ورزشي که براي انعطاف پذيري بهتر، تعادل، تناسب اندام هوازي و قدرت بخشيدن به کمر و تقويت عضلات طراحي شده بود، انجام دادند فقط روي کمر متمرکز نشده بود. اين تمرينات شامل اندام فوقاني و تحتاني هم بوده است.

درمان کمردرد با ورزش حداقل يک سال به طول مي انجامد اما اگر اين ورزش همراه با تغيير سبک زندگي شما نباشد بعد از يک سال همه چيز دوباره به حالت اول برمي گردد و تمام تاثيرات درماني ورزش از بين مي رود. اين تحقيق نشان مي دهد که براي داشتن يک تاثير ماندگار براي پيشگيري از کمردرد يک برنامه ورزشي مداوم نياز است.

اگر دارو يا تزريقي براي کاهش عود کمردرد به اندازه تاثير ورزش در اين مطالعه، وجود داشت حتما در تبليغات تلويزيوني از وجودش مطلع مي شديد.

متاسفانه ورزش کردن به عنوان يک درمان براي پيشگيري و درمان کمردرد توسط بسياري از پزشکان تجويز نمي شود.




منبع: سيمرغ


http://www.CheKhabar.ir/News/55825/جلوگيري و درمان کمردرد فقط با رعايت 2 نکته
بستن   چاپ