مصرف همزمان خيار و گوجه فرنگي بسيار مضر است
پنجشنبه 5 اسفند 1395 - 11:13:28 AM
چه خبر - مصرف همزمان خيار و گوجه فرنگي ممنوع

براي بسياري از ما تنها معيار براي تهيه يک سالاد ترکيب برخي مواد غذايي خوشمزه با يکديگر است، اما به جز عطر و طعم بايد موارد ديگري را نيز مد نظر قرار داد. برخي مواد تشکيل دهنده سالاد با هم جور در نمي آيند که از آن جمله مي توان به ترکيب گوجه فرنگي و خيار اشاره کرد. هر يک از اين سبزيجات داراي مدت زمان گوارش متفاوت هستند و بنابر آيورودا، پزشکي سنتي هند، ما بايد از زمان گوارش دقيق هر ماده غذايي که مصرف مي کنيم، پيش از ترکيب آنها با يکديگر آگاهي داشته باشيم.

ترکيب مواد تشکيل دهنده که از گوارش سريع و کند برخودار هستند، ايده خوبي نيست. اين شرايط مي تواند تخمير مواد غذايي در معده را به همراه داشته باشد که ممکن است کل بدن را مسموم سازد. گوارش کند و تخمير قندها و نشاسته ها چيزي است که در نهايت تجربه مي کنيد و بر همين اساس، آن گونه که بايد از وعده غذايي خود لذت نخواهيد برد. افزون بر اين، فرآيند تخمير مي تواند موجب شکل گيري گاز، تورم و درد در معده و همچنين مشکلات روده شود.

خيار و گوجه فرنگي با يکديگر سازگار نيستند و نبايد به همراه هم مصرف شوند. هنگامي که اين دو ماده غذايي به معده مي رسند و فرآيند تخمير آغاز مي شود، اسيد ترشح شده در حفره شکمي براي گوارش غذا مي تواند مشکلات گوارشي متعدد را موجب شود.

برخي از ترکيب هاي غذايي که بايد از آنها پرهيز کنيد

خوردن ميوه پس از غذا ايده خوبي محسوب نمي شود. ميوه ها نيازمند مدت زماني طولاني براي گوارش هستند و هرگز نبايد به مدت طولاني در معده باقي بمانند. مصرف ميوه پس از غذا مي تواند بازگشت اسيد معده به مري و ديگر مشکلات گوارشي را به همراه داشته باشد.

مصرف ماکاروني و پنير در برخي کشورهاي جهان مانند آمريکا محبوب است، اما با يک ترکيب غذايي ديگر مواجه هستيم که بايد از آن پرهيز کرد. ماکاروني سرشار از نشاسته است که مدت زمان گوارش آن با پروتئين متفاوت است. از اين رو، تاخير در گوارش به تخمير اجتناب ناپذير و مشکلات گوارشي بيشتر منجر خواهد شد. شرايطي مشابه براي ماکاروني و گوشت نيز صادق است.

املت گوشت و پنير يک وعده غذايي محبوب براي بسياري از مردم جهان است، اما بايد از مصرف بيش از اندازه پروتئين در يک وعده غذايي پرهيز کرد. در هر وعده غذايي بهتر است تنها يک نوع پروتئين را انتخاب کنيد.

هرگز نان يا نودل را با آب پرتقال ترکيب نکنيد، زيرا محتواي اسيد مورد نياز براي گوارش آب پرتقال مي تواند آنزيم هاي مسئول براي گوارش نشاسته را از بين ببرد.

سبزيجات و پنير يکي ديگر از ترکيبات ممنوع محسوب مي شود، زيرا خوردن آنها تنها به شکل گيري نفخ منجر خواهد شد.

بسيار از مردم جهان دوست دارند موز را همراه با شير مصرف کنند، اما اين ترکيب مي تواند به طور قابل توجهي روند گوارش را کند سازد.

مردم به طور معمول در وعده غذايي صبحانه به کاسه ماست خود ميوه اضافه مي کنند، اما اين ترکيب مي تواند روند گوارش را کند کرده و به جمعيت باکتريايي روده آسيب وارد کند. اين شرايط به ويژه براي ترکيب آناناس و ماست صادق است که مواد تشکيل دهنده فعال که موجب مسمويت غذايي مي شوند را افزايش مي دهد.




منبع:asriran.com



http://www.CheKhabar.ir/News/54634/مصرف همزمان خيار و گوجه فرنگي بسيار مضر است
بستن   چاپ