اثرات کيوي بر سلامتي و پيشگيري از سرطان
چهارشنبه 20 بهمن 1395 - 9:13:26 AM
چه خبر -

کيوي ميوه اي مربوط به جنوب شرق آسيا به ويژه چين است. کيوي منبع غني از ويتامين هاست. بر خلاف تصور عمومي کيوي از بيشترين مقدار ويتامين c دربين مواد غذايي برخوردار است. همچنين مقادير بسيار زيادي را هم از ساير ويتامين ها به ويژه ويتامين a دارا است

کيوي داراي مقادير زيادي آنزيم حل کننده پتاسيم به نام پاپايين است که از نظر تجاري براي نرم کردن گوشت مفيد است اما احتمال دارد براي برخي افراد آلرژي زا باشد. بويژه افرادي که به آناناس حساسيت دارند مستعد حساسيت به اين ميوه نيز هستند. اين آنزيم با پختن ميوه به سرعت از بين مي رود.

استفاده از کيوي خام در دسرهاي حاوي شير يا هر فراورده لبني ديگر مناسب نيست، زيرا اين آنزيم در عرض چند دقيقه در حاليکه بوي بسيار بدي توليد مي کند شروع به حل کردن پروتئين شير مي نمايد.

متأسفانه آنزيمهاي کيوي در معده به وسيله اسيد معده از بين مي رود. اما اسيد معده بعد از خوردن غذاهاي گوشتي و لبني زياد’ مقداري خنثي مي شود و آنزيمهاي کيوي مي توانند مدت کوتاهي فعاليت کنند و اين زمان کافي است تا مواد پروتئيني در اثر اين آنزيمها به قطعات کوچکتري تجزيه شوند و اين امر عمل هضم غذاهاي سنگين را در معده و روده آسانتر مي کند.

کيوي مانند قرص آسپرين موجب رقيق شدن خون شده، از ايجاد پلاک در خون جلوگيري مي کند. اين ميوه به دليل خاصيت کاهندگي که بر سطح تري گليسيريد دارد ‘ از غلظت خون مي کاهد و از تنگ شدن عروق و بروز انواع سکته ها جلوگيري مي کند.

جالب است بدانيد که ويتامين c در کاهش علائم بيماري آسم بسيار موثر است و مطالعات نشان داده کودکاني که در هفته 7تا5 عدد از اين ميوه مصرف مي کنند داراي علائم تنفسي کمتري نسبت به کودکاني هستند که در هفته فقط 1 عدد ميل مي کنند.

کيوي سيستم حفاظتي بدن را تقويت مي کند و از بروز سرطان جلوگيري مي نمايد. کيوي با داشتن ويتامينc و اسيد قهوه ‘ دو ماده اساسي ضد سرطان در اختيار مي گذارد.





منبع: hidoctor.ir


http://www.CheKhabar.ir/News/53436/اثرات کيوي بر سلامتي و پيشگيري از سرطان
بستن   چاپ