3 محصول جديد هيونداي در ايران را بشناسيد
چهارشنبه 13 بهمن 1395 - 4:04:30 PM
چه خبر - معرفي محصولات جديد هيونداي

محمدرضا شه بخش در جلسه اي که با حضور کيم سفير کره جنوبي در تهران، سامان فيروزي مديرعامل کرمان موتور و ساير مديران گروه صنايع خودروسازي کرمان در خصوص عقد قرارداد کرمان موتور با هيوندايي برگزار شد، افزود: تا سال 2020 نه تنها در ايران حضور قدرتمندي خواهيم داشت بلکه همزمان در بازارهاي همجوار به ميزان توانايي خود، محصولات گروه را عرضه خواهيم کرد.


وي سپس در خصوص کيفيت و قيمت محصولات توليدي شرکت کرمان موتور نيز گفت: استراتژي گروه اين است که با توجه به اتفاقات مهم و خوبي که در دولت يازدهم رخ داده، بتوانيم از تکنولوژي و دانش فني هيوندايي براي توليد خودروهاي به روز استفاده کنيم و قرارداد کرمان موتور با هيونداي نخستين اقدام در گروه، پس از برجام است.


شه بخش تصريح کرد: صنايع خودروسازي کرمان به نحو مطلوب سعي دارد با حفظ کيفيت محصولات توليدي در سطح استانداردهاي جهاني، آنها را با قيمتي رقابتي به بازار عرضه نمايد.

شه بخش در ادامه ارگ جديد بم را قطب توليد خودروي بخش غيردولتي توصيف کرد و گفت: با شروع دولت يازدهم و پس از برجام، گروه صنايع خودروسازي کرمان توانست ميزان توليدات خود را افزايش دهد و اين افزايش توليد حدود 10 هزار نفر اشتغال مستقيم ايجاد کرد به گونه اي که در دولت قبل، ميزان اشتغال در منطقه کمتر از سه هزار نفر بود.

توليد و عرضه 3 مدل از هيونداي در سال 2017
مديرعامل کرمان موتور نيز در اين نشست، قرارداد با هيوندايي را شامل سه قرارداد مجزا دانست و گفت: نخستين بخش اين قرارداد شامل انتقال دانش فني توليد خودرو و ديگري انتقال دانش فني قطعه سازي است.

سامان فيروزي افزود: با استفاده از دانش فني هيوندايي اقدام به ساخت قطعات مورد نياز خودروهايي که در ايران از اين خودروساز توليد و عرضه مي شود، خواهيم کرد.


وي سپس به قرارداد دوم اشاره کرد و گفت: در اين بخش قرار است براي تامين قطعات خطوط توليد و برخي قطعات در تيراژ بالا، سرمايه گذاري سنگين صورت گيرد که طبيعتا تا آن زمان بايد از شرکت هيوندايي قطعات مورد نياز را وارد کنيم.

وي افزود: به منظور انتقال دانش فني در حوزه قطعه سازي و ايجاد زنجيره تامين، با شرکت موبيس که شرکت تامين کننده قطعات شرکت هيوندايي است توافق کرده ايم که با قطعه سازان ايراني در ارگ جديد بم مشارکت داشته و قطعه بسازند.

فيروزي ادامه داد: بخش سوم قرارداد، تضمين ارايه خدمات پس از فروش و انتقال دانش به روز بازاريابي خودرو است که در اين حوزه نيز ما به استفاده و انتقال تجربيات جهاني برند هيونداي نياز بالايي احساس مي کنيم.

وي تصريح کرد: در اين قرارداد توافق شده که اگر بخش قطعه سازي و توليد به سطوح کيفي مورد تاييد هيوندايي برسد، امکان صادرات از ايران نيز فراهم خواهد شد لذا پيش نياز صادرات رسيدن به سطح کيفي مطابق استانداردهاي جهاني است.

فيروزي در بخش ديگري سخنان خود گفت: براساس قرارداد کرمان موتور و هيوندايي، برنامه ريزي شده براي سال 2017 سه خودرو i10 و i20 و اکسنت در کارخانه کرمان موتور در منطقه ويژه اقتصادي ارگ جديد توليد و به بازار عرضه شود.

مديرعامل کرمان موتور با بيان اينکه براساس قرارداد، پيش بيني شده از اين سه مدل حدود 17 هزار و 200 دستگاه خودرو توليد شود، گفت: درصد ساخت داخل اين سه مدل در ابتدا حدود 20 درصد است که براساس سند استراتژي صنعت خودروي کشور ما موظف هستيم تا پايان سال 1397 به 40 درصد ساخت داخل برسيم.

وي با اشاره به برنامه 1404 کشور اظهار داشت: کرمان موتور هدف گذاري کرده 150 هزار دستگاه از محصولات هيوندايي را تا سال 2021 توليد و به بازار عرضه کند و به طور قطع در اين سال خودرويي که کمتر از 40 درصد ساخت داشته باشد، در سبد محصولات شرکت کرمان موتور نخواهيم داشت.

ايران دروازه رسيدن به بازارهاي منطقه اي است
در ادامه اين نشست سفير کره جنوبي در تهران نيز، ايران را کشوري امن و مطمئن براي سرمايه گذاري و مشارکت صنعتي دانست و گفت: سئول و شرکت هاي کره اي به طور کامل اتفاقات ايران و موقعيت استراتژي کشور را دنبال مي کنند و آگاه هستند که ايران نقطه خوبي براي رسيدن به بازارهاي منطقه است.

کيم سئونگ هو افزود: کره جنوبي اين آمادگي را دارد تا در آينده نزديک در ايران هم سرمايه گذاري انجام دهد و بدنبال آن تکنولوژي و دانش فني را وارد ايران سازد.


وي اضافه کرد: نقطه تمايز ايران با ساير کشورها اين است که ضمن داشتن منابع غني طبيعي، از ساختار صنعتي پيشرفته اي برخوردار است، لذا از اين جهت مي توان روي ساختارهاي صنعتي و امکانات ايران حساب ويژه اي براي توليد و سرمايه گذاري کرد که اين موضوع تنها به بخش خودرو اختصاص ندارد و ساير حوزه را نيز شامل خواهد شد.

سفير کره سپس به اهداف سئول در همکاري با ايران اشاره کرد و گفت: ما اهدافي در اين مسير پس از برجام دنبال مي کنيم که يکي بازگشت به سطح همکاري هاي دوکشور به زمان قبل از تحريم ها است.

وي خاطرنشان کرد: توسعه همکاري هاي دو کشور نبايد تنها در سطح روابط بازرگاني باقي بماند بلکه بايد اين همکاريهاي به گونه اي با هم گره بخورند که ارتباطات تهران و سئول در زمينه هاي مختلف فرهنگي، اقتصادي، تکنولوژي غيرقابل تفکيک شود.

منبع: دانشجو

http://www.CheKhabar.ir/News/52924/3 محصول جديد هيونداي در ايران را بشناسيد
بستن   چاپ