سيگاري ها حتما پياز بخورند
شنبه 9 بهمن 1395 - 4:10:58 AM
چه خبر - افراد سيگاري چرا بايد پياز بخورند

از پياز براي درمان سرماخوردگي و برونشيت استفاده مي‌شود. درمانگران سنتي مصرف پياز جوشانده را با مقدار کمي عسل هر 4 ساعت يک بار، درمان مؤثري براي سرماخوردگي مي‌دانستند و براي التهاب برونش نيز از فشردن پياز بر روي سينه استفاده مي‌کردند.

براي کاهش التهاب ناشي از نيش حشرات نيز از برش‌هاي تازه پياز استفاده مي‌شد.

ضمنا گياه شناسان معتقدند که چاي پياز خاصيت آرام بخشي دارد.

سرطان مثانه در افراد سيگاري

کشيدن تنباکو يکي از عوامل اصلي بروز سرطان مثانه در انسان است. تصور مي‌شود فلاونوئيدهايي نظير کوئرستين با اتصال و يا واکنش با مواد سمي، ديواره مثانه را در برابر مواد سرطان‌زا محافظت مي‌کنند.

بنابراين استفاده منظم پياز از اقدامات موثر در پيشگيري از سرطان خصوصا در مورد افراد سيگاري است.

سرطان و اختلالات ناشي از جريان خون در افراد سيگاري

کوئرستين، فيتونوترينت موجود در پياز است که همچون ويتامين a و c خاصيت آنتي‌اکسيداني قوي دارد.

اين ماده مي‌تواند راديکال‌هاي آزاد خطرناک را از بدن پاک کند و افراد را در برابر تغييرات سرطاني و بيماري‌هايي مثل آترواسکلروز محافظت نمايد.

با اينکه کوئرستين در سيب و چاي نيز وجود دارد. تحقيقات نشان داده‌اند که جذب کوئرستين از پياز 32%بيشتر سريع‌تر از ساير منابع است.

از آنجا که مشاهده شده کوئرستين جذب شده از پياز حداکثر تا24 ساعت در بدن باقي مي‌ماند لذا تصور مي‌شود مصرف منظم پياز باعث ساخته شدن کوئرستين در پلاسما مي‌شود.

وجود کوئرستين نقش مهمي در دفاع آنتي اکسيداني بدن و مبارزه عليه بسياري از بيماري‌ها دارد.

بيماري قلبي در افراد سيگاري

نتايج تحقيقات، اثر بخشي کوئرستين را در پيشگيري از بيماري‌هاي قلبي خصوصا در زنان تاييد مي‌کنند.

دانشمندان معتقدند اين ماده باعث ممانعت از تخريب کلسترول ldl توسط راديکال‌هاي آزاد مي‌شود و به اين ترتيب، خطر بروز بيماري‌هاي قلبي را کاهش مي‌دهد.

همچنين تصور مي‌شود کوئرستين لخته شدن خون را مهار مي‌کند.

کوئرستين موجود در پياز نقش مهمي در پيشگيري از بيماري‌هاي قلبي به هنگام کمبود دريافت ساير آنتي‌اکسيدان‌ها نظير ويتامين a و c خواهد داشت.




منبع: alodoctor.ir


http://www.CheKhabar.ir/News/52497/سيگاري ها حتما پياز بخورند
بستن   چاپ