چه کساني بيشترين متقاضي کار هستند؟
جمعه 8 بهمن 1395 - 12:04:46 PM
چه خبر - خبرگزاري ايسنا: مديرکل دفتر هدايت نيروي کار و کاريابي‌هاي وزارت کار مي‌گويد: عدم تناسب ميان نظام آموزشي و نياز بازار کار موجب شده تا بيکاري در دانش آموختگان افزايش يابد و فارغ التحصيلان دانشگاهي بيشترين متقاضيان کار به شمار آيند.

محمد اکبرنيا با اشاره به مصوبه معافيت بيمه‌اي کارفرمايان در برنامه ششم توسعه، اظهار کرد: طرح کارورزي فارغ‌التحصيلان در برنامه ششم پيش‌بيني شده که بر اساس آن کارفرماياني که از طريق معرفي دفاتر کاريابي نيروهاي جوان جوياي کار و فارغ التحصيل را جذب کنند مشمول تخفيفات بيمه‌اي قرار گرفته و از دو سال معافيت بيمه‌اي برخوردار مي‌شوند.

وي روند رو به رشد ورود فارغ التحصيلان دانشگاهي به بازار کار را مورد اشاره قرار داد و گفت: متاسفانه عدم انطباق بين نظام آموزشي و نياز بازار کار عامل موثري در بالا بودن نرخ بيکاري دانش آموختگان به شمار مي‌رود به نحوي که هم اکنون نيروهاي فارغ التحصيل و دانش‌ آموخته بيشترين متقاضيان جوياي کار در سطح کشور را تشکيل مي‌دهند.

اکبرنيا در ادامه از افزايش 20 درصدي تعداد مراجعه کنندگان به کاريابي‌ها خبرداد و گفت: افزايش تعداد مراجعات موجب آشنايي تدريجي کارجويان با موسسات کاريابي و هدايت شغلي بهتر آنها مي‌شود چرا که مراکز کاريابي به دليل آشنايي با اطلاعات تخصصي بازار کار مي‌توانند در انتخاب رشته‌ دانشگاهي و ارائه مشاوره تحصيلي به دانش آموزان سهم بسزايي داشته باشند.

به گفته مديرکل دفتر هدايت نيروي کار و کاريابي‌هاي وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعي، اساس کار موسسات کاريابي، شناخت دقيق از بازار کار و مشاوره شغلي است ولي شکل مشاوره‌هاي شغلي بايد تغيير کند و اين امر تنها از طريق ارتباط موثر با کارفرما و به روز شدن مستمر امکان پذير خواهد بود.

اکبرنيا با بيان اينکه کاريابي‌ها بايد از حالت سنتي خارج و به روز شوند، تصريح کرد: با توجه به گسترش فضاي مجازي و پيشرفت تکنولوژي‌هاي ارتباطي، کاريابي‌ها بايد خود را توانمند کرده و به سمت به روز شدن حرکت کنند تا عملکرد موفق‌تري در بازار کار داشته باشند.

وي گفت: سهم فعلي دفاتر کاريابي از بازار اشتغال 25 درصد است که با توجه به نقش تاثيرگذار کاريابي‌ها اين سهم بايد افزايش يابد.






http://www.CheKhabar.ir/News/52475/چه کساني بيشترين متقاضي کار هستند؟
بستن   چاپ