پيشگيري از سرطان با مصرف سير
پنجشنبه 7 بهمن 1395 - 4:17:09 AM
چه خبر -

مطالعات نشان داده‌اند که ترکيبات موجود در سير مي‌توانند از تشکيل مواد سرطان‌زا در بدن جلوگيري کنند، سرعت ترميم dna را افزايش بدهند و سلول‌هاي سرطاني را از بين ببرند

مسئولان بنياد جهاني تحقيقات سرطان (wcrf)، بررسي جامعي را روي هزاران مورد از مطالعات مختلف درباره رژيم غذايي، فعاليت بدني و وزن افراد انجام داده‌اند تا فوايد مواد غذايي ضدسرطان را شناسايي کنند. اين بررسي جامع نشان مي‌دهد که بيشترين فوايد در مواد غذايي گياهي وجود دارند و اين مواد غذايي داراي توانايي‌هاي زيادي در پيشگيري از سرطان هستند.

يکي از خوراکي‌هاي گياهي ضدسرطان، سير است. بسياري از افراد به‌خاطر بوي تُند و زننده سير از مصرف آن خودداري مي‌کنند، اما دقيقا همان ترکيبات گوگردي که باعث بوي بد سير مي‌شوند، فوايد فوق‌العاده مهمي دارند. مطالعات نشان داده‌اند که اين ترکيبات مي‌توانند از تشکيل مواد سرطان‌زا در بدن جلوگيري کنند، سرعت ترميم dna را افزايش بدهند و سلول‌هاي سرطاني را از بين ببرند.

ويژگي ديگر سير اين است که با باکتري‌ها، ازجمله هليکوباکتر پيلوري،‌ مبارزه مي‌کند و خطر ابتلا به سرطان کولون را نيز کاهش مي‌دهد. هليکوباکتر پيلوري، همان باکتري خاصي است که باعث ابتلا به زخم‌معده و حتي سرطان معده مي‌شود.

براي اين‌که اثربخشي ترکيبات سير را به حداکثر برسانيد، اين گياه را قبل از پخت‌وپز پوست بگيريد و ريزريز کنيد و بگذاريد بين 15 تا 20 دقيقه ساکن بماند. اين کار، آنزيم‌هاي سير را فعال مي‌کند و ترکيبات گوگردي آن را آزاد مي‌سازد.




منبع: salamaneh.com


http://www.CheKhabar.ir/News/52393/پيشگيري از سرطان با مصرف سير
بستن   چاپ