بايدها و نبايدها طب سنتي در وعده صبحانه
چهارشنبه 6 بهمن 1395 - 11:11:11 PM
چه خبر - توصيه هاي طب سنتي براي خوردن صبحانه

بهترين صبحانه‌ها شامل مرباي بالنگ، مرباي به، مرباي هويج و مرباي پوست پسته براي معده‌هاي سرد يا ضعيف و مرباي آلبالو و مربّاي زرشک براي معده‌هاي گرم و حريره بادام، شيربرنج با کمي دارچين يا زعفران، عسل و شيره انگور است.

سيد جواد علوي کارشناس طب سنتي گفت : اصولاً پنير غذاي خوبي براي صبحانه نيست؛ مزاج پنير تازه سرد و تر است و مانع از فعاليت مغزي کامل که معمولاً در صبحگاه براي کار و تلاش مورد نياز است، مي‌شود و توصيه به مصرف گردو، سياهدانه، آويشن و زنيان همراه پنير به همين دليل است.

انسان در شرايط مختلف به تعداد وعده‌هاي غذايي متفاوتي نياز دارد. در گذشته با توجه به شرايط تغذيه و زندگي، توصيه پزشکان به افراد سالم، مصرف سه وعده غذا در دو روز بود به‌ گونه‌اي که يک روز، صبحانه و شام و روز ديگر، ناهار مصرف شود.

وي افزود: اما با در نظر گرفتن قواي بدني و هضمي، اين توصيه امروزه براي همه مردم کاربرد ندارد، در نتيجه بيشترين توصيه داشتن ساعات منظّم غذايي است؛ اين ساعات براي هر فرد به ‌شکلي تعريف مي‌شود، به‌عنوان مثال ممکن است در فردي ساعت هشت صبح وقت مناسبي براي صبحانه باشد و براي ديگري 6 صبح.

اين کارشناس طب سنتي ادامه داد: اما به‌طور کلي بهترين وقت براي صرف صبحانه در فصول سرد سه ساعت بعد از طلوع آفتاب و در فصول گرم يک تا دو ساعت بعد از طلوع آفتاب است؛ در مورد ناهار بنا به وضعيت هضمي فرد ساعت 12 تا 14 مناسب است و اما وعده شام نبايد از ساعت 18 تا 19 به تأخير بيفتد زيرا بين خواب و مصرف شام بايد دو تا سه ساعت فاصله باشد.



منبع : tasnimnews.com

http://www.CheKhabar.ir/News/52388/بايدها و نبايدها طب سنتي در وعده صبحانه
بستن   چاپ