چند ترفند ساده براي تازه نگه داشتن غذاها
يکشنبه 26 دي 1395 - 11:46:29 AM
چه خبر - چگونه غذاها را تازه نگه داريم؟

همه دوست دارند بهترين و تازه ترين غذاها را براي خودشان و خانواده شان فراهم کنند. اما شايد نتوانند هر روز به فروشگاه بروند. از طرفي هم نمي دانند چطور بايد غذاها را تازه نگه داشت. به همين دليل بايد بتوانيم غذاها را به مدت طولاني تازه نگه داريم. در اين مقاله چند توصيه براي تازه نگه داشتن غذاها براي تان آورده ايم.

فريز کردن شير براي چند هفته

اگر يک بطري بزرگ شير خريديد اما يادتان افتاده که قرار بود به سفر برويد نگران نباشيد اگر شير را فريز کنيد خراب نمي شود. فقط بايد قبل از گذاشتن بطري داخل فريزر مقداري از شير را خالي کنيد چون با يخ زدن حجمش زياد شده و ممکن است از بطري بيرون بريزد. شير تازه را بيشتر 4 الي 6 هفته نمي شود داخل فريزر نگهداري کرد.

فريز کردن تخم مرغ در جا يخي

گاهي اوقات امکان مصرف همه تخم مرغ ها نيست و حتي ممکنه فقط سفيده تخم مرغ ها رو لازم داشته باشيم و زرده ها بماند. نگران نباشيد تخم مرغ ها را هم مي توان فريز کرد. تخم مرغ ها رو داخل جايخي بشکنيد و کمي نمک يا شکر به آنها اضافه کنيد تا رنگشان حفظ شود و هر وقت خواستيد استفاده کنيد.

تازه نگه داشتن رب يا سس داخل کيسه هاي فريزر

سس هاي اضافي را هم مي توانيد فريز کنيد. داخل کيسه هاي فريزر بريزيد و هر وقت لازم داشتيد استفاده کنيد.

تازه نگه داشتن کاهو با دستمال کاغذي

اگر کاهو را داخل دستمال کاغذي بپيچيد به مدت يک هفته تازه و ترد مي ماند. رطوبت هاي اضافي جذب دستمال مي شوند و کاهوها خراب نمي شوند.

تازه نگه داشتن سيب در يخچال

سيب يکي از ميوه هايي است که مي تواند به مدت طولاني داخل يخچال تازه بماند. البته با رعايت اين نکته که سيب ها بايد با فاصله از هم قرار داده شوند و به هم برخورد نکنند. براي اين کار مي توانيد سيب ها را با روزنامه بپيچيد.

نگهداري هويج در شن

کشاورزها توصيه کردند که براي تازه نگه داشتن هويج بايد آنها را داخل شن نگهداري کنيد. شن تبخير آب هويج ها را کاهش داده و باعث مي شود هويج ها ديرتر فاسد شوند.

پنير کاتيج و خامه ترش

براي تازه نگه داشتن پنير کاتيج و خامه ترش آن ها را سر و ته داخل يخچال قرار بديد. اين کار باعث مي شود يک فضاي خالي داخل آن ايجاد شود که از رشد باکتري ها جلوگيري کند.

تازه نگهداشتن پياز

براي تازه نگه داشتن پياز آنها را داخل يک شيشه يا بطري آب نگهداري کنيد. اين کار حتي باعث رشد پيازها هم مي شود.

نگهداري سبزيجات داخل شيشه

شيشه بهترين ظرف براي تازه نگه داشتن سبزيجات است. پياز، سير و جعفري اگر به اين روش نگهداري شوند طعم و عطرشان براي يک ماه مثل اول تازه مي ماند. علاوه بر اين فاسد، خشک و يا سفيد هم نمي شوند.

جلوگيري از ترکيب عسل با اکسيژن

عسل اگر درست نگهداري شود براي سال ها تازه مي ماند. بهترين ظرف براي نگهداري عسل ظرف شيشه اي تيره با درب محکم است. بطري هاي فلزي و لعابي براي نگهداري عسل به هيچ وجه مناسب نيستند.



منبع : bedunim.ir

http://www.CheKhabar.ir/News/51092/چند ترفند ساده براي تازه نگه داشتن غذاها
بستن   چاپ