چرا بايد فلفل قرمز تند بخوريد!
يکشنبه 26 دي 1395 - 8:47:35 AM
چه خبر - فوايد خوردن فلفل قرمز تند

نتيجه يک مطالعه بزرگ نشان داده است که مصرف مستمر فلفل قرمز تند با کاهش 13 درصدي کل مرگ و ميرها ارتباط دارد.

محققان کالج پزشکي دانشگاه ورمونت در اين مطالعه متوجه شدند افرادي که به طور مرتبط فلفل قرمز تند مصرف مي کنند، با کاهش 13 درصدي در کل مرگ و ميرها به ويژه مرگ و ميرهاي ناشي از حملات قلبي و سکته مغزي روبرو هستند.

پيش از اين نيز مطالعه اي در سال 2015 در چين مصرف فلفل تند و ارتباط آن را با کاهش مرگ و مير مورد مطالعه قرار داده بود.
محققان در مطالعه جديد، از داده هاي حاصل از بررسي بهداشت ملي و آزمون تغذيه اي بر بيش از 16 هزار آمريکايي در يک دوره زماني 23 ساله استفاده کردند.

آنها متوجه شدند افرادي که در گروه مورد مطالعه فلفل قرمز تند مصرف مي کردند، بيشتر مرد، جوان، سفيدپوست و متاهل بودند و سبزيجات و گوشت بيشتري مصرف مي کردند. آنها همچنين کلسترول و hdl پايين داشتند.
محققان در اين مطالعه با پيگيري 18.9 ساله، ميزان مرگ و مير و دلايل مرگ را در گروه مورد مطالعه بررسي کردند.

دکتر بنجامين لينبرگ استاد پزشکي از دانشگاه ورمونت در يک بيانيه مطبوعاتي گفت: سازو کار به تاخير انداختن مرگ به واسطه مصرف فلفل مشخص نيست اما کانال هاي `پتانسيل گذار گيرنده` [trp] که گيرنده هاي ابتدايي عوامل تند مانند capsalcin (ماده اصلي فلفل هاي تند) هستند، ممکن است تا حدودي عامل اين ارتباط مشاهده شده باشد.

به گفته محققان، فوايد سلامتي فلفل قرمز تند احتمالا به ماده اوليه capsaicin مربوط است که گفته مي شود از چاقي جلوگيري مي کند، جريان خون کرونر را تنظيم مي کند و خواص ضد ميکروبي دارد.

اين مطالعه در plos one منتشر شده است.




منبع: irna.ir


http://www.CheKhabar.ir/News/51066/چرا بايد فلفل قرمز تند بخوريد!
بستن   چاپ