چگونه از ترش کردن معده جلوگيري کنيم؟
شنبه 25 دي 1395 - 10:46:09 PM
چه خبر - جلوگيري از ترش کردن معده

بدخوابي، سوزش معده، حالت تهوع و سرفه همه عوارض رفلکس اسيد معده هستند. بنابراين اين مشکل چندان قابل تحمل نيست. اولين راه براي دفاع در مقابل نشانه هاي رفلکس اسيد معده سبک زندگي، نوع غذاها و برنامه غذايي روزانه شماست. اگر شما هم چنين مشکلي داريد براي رفع آن بايد اين غذاها را مصرف کنيد.

جلوگيري از ترش کردن معده با آب

آب اسيد معده را رقيق مي کند و از رفلکس اسيد در معده جلوگيري مي کند. علاوه بر اين براي سلامت تمام بدن از سلامت مغز گرفته تا سم زدايي مفيد است. به جاي نوشيدني هاي گازدار آب بنوشيد زيرا نوشيدني هاي گازدار نشانه هاي رفلکس اسيد معده را بدتر مي کند. اگر دوست داريد آب کمي طعم داشته باشد خرده ميوه هايي که دوست داريد به آن اضافه کنيد. فقط مراقب باشيد که نعناع و زنجبيل به آن اضافه نکنيد چون مشکل را بدتر مي کند.

جلوگيري از ترش کردن معده با دمنوش گياهي

اگر به نوشيدن قهوه و چاي در روز عادت داريد نمي توانيد با خوردن آب آن ها را ترک کنيد. اين دو نوشيدني (قهوه و چاي) مشکل رفلکس اسيد معده را بدتر مي کند. اما مي توانيد دمنوش هاي گياهي مثل دمنوش بابونه يا چاي ميوه را جايگزين شان کنيد تا از رفلکس اسيد معده تا حدودي جلوگيري کنيد.

جلوگيري از ترش کردن معده با سبزيجات

با مصرف سبزيجات سالم غذا بخوريد تا ديگر مشکل رفلکس اسيد معده نداشته باشيد.البته ناگفته نماند که گوجه فرنگي هاي اسيدي و سبزيجات سرخ شده چرب نيز چندان براي رفع اين مشکل مناسب نيستند. يکسري سبزيجات مشکل رفلکس معده را بدتر مي کنند. مثل: اسفناج، قارچ و بادمجان. سعي کنيد هر وعده سبزيجات مورد علاقه تان را مصرف کنيد.

جلوگيري از ترش کردن معده با توت فرنگي، طالبي، موز

مي توانيد با خوردن خيلي از ميوه هاي خوشمزه مشکل اسيد معده را رفع کنيد. توت فرنگي، طالبي و موز بهترين موارد براي کنترل رفلکس اسيد معده هستند. چون به راحتي هضم مي شوند و اسيدي نيستند. فقط نبايد مرکبات مصرف کنيد چون ميزان اسيد اين ميوه ها زياد است و مشکل اسيد معده را بدتر مي کند.

جلوگيري از ترش کردن معده با لبنيات کم چرب

اگر مشکل رفلکس اسيد معده داريد بايد از غذاهايي که منبع چربي هاي متمرکز هستند دوري کنيد. از جمله اين غذاها لبنيات پر چرب مي باشد. از آنجا که هضم چربي سخت است باعث افزايش سطح اسيد معده مي شود و نشانه هاي رفلکس را بدتر مي کند. بنابراين بايد شير کم چرب، ماست بدون چربي، پنير کم چرب و در کل لبنيات هاي کم چرب و به مقدار کم مصرف کنيد تا بتوانيد مشکل اسيد معده را کنترل کنيد.

جلوگيري از ترش کردن معده با مرغ و ماهي بدون چربي

يکي ديگر از منابع چربي مرغ و ماهي هستند. بنابراين در مصرف اين غذاها بايد کم چرب ترين آن ها را انتخاب کنيد. به عنوان مثال: ماهي سفيد، بوقلمون بدون استخوان و بدون پوست و سينه مرغ.



منبع : bedunim.ir

http://www.CheKhabar.ir/News/51053/چگونه از ترش کردن معده جلوگيري کنيم؟
بستن   چاپ