ترشيجات مي توانند سبب سم زدايي و چربي سوزي شوند!!
دوشنبه 20 دي 1395 - 9:48:59 AM
چه خبر - ترشيجات چربي سوز را بشناسيد

حيدر عظمايي پ‍ژوهشگر طب سنتي، اظهار داشت: بدن افراد به ترشي جات، شيريني جات و چربي ها نيازمند است، اما بايد به اندازه کافي مصرف شود و استفاده از اين مواد غذايي با توجه به طبع و مزاج افراد و در کنار مصلح آن توصيه مي شود.

استفاده از غذاهاي شور شامل ترشي ها و کنسروها، باعث افزايش فشار خون، پوکي استخوان و سکته هاي قلبي شده و در افراد در معرض بيماري ها مانند اشخاص مسن و چاق با افراط در خوردن ترشيجات و غذاهاي شور سبب پوکي استخوان، تنبلي کليه ها، ورم پاها و بيماري هاي تنفسي مي شود.

استفاده از نمک دريا به دليل اينکه حاوي پتاسيم است فشارخون ايجاد نمي کند و استفاده از مقدار کمي نمک قبل از غذا سبب ضدعفوني کردن دهان و تحريک اشتها و پس از آن سبب ضدعفوني شدن غذا و هضم آن مي شود. استفاده از برخي ترشي جات مثل رب انار ترش، تمبر هندي و آلوچه براي کليه ها و کبد بسيار مفيد بوده و سبب پاکسازي و سم زدايي کليه و کبد از رسوب آن مي شود.

استفاده از برخي ترشيجات طبيعي مانند ليمو ترش تازه، چاي ترش، سرکه با عسل، سرکه انگبين و غيره سبب چربي سوزي شده، اما زياده روي در استفاده از برخي مانند ليموترش به دليل وجود مقادير بالاي اسيد سيتريک سبب ايجاد مشکلات گوارشي مي شود.

افرادي که زياد تعريق مي کنند، مقادير زيادي آب و نمک بدن خود را از دست مي دهند و به همين دليل استفاده از آب در اين افراد، سبب اسپاسم عضلات شده که توصيه مي شود به همراه مقدار کمي نمک مصرف کنند، همچنين در افراد مبتلا به اسهال و استفراغ استفاده از آب و نمک توصيه مي شود. نمک سبب سوخت و ساز مواد غذايي در بدن، انتقال پيام هاي عصبي و کارکرد صحيح عضلات بوده و مصرف متعادل آن ضروري است. حداکثر مصرف نمک 5 گرم در روز است، که در کشور ما 2 تا 3 برابر بيش از اين ميزان است. غذاهاي کنسرو شده، چيپس، پفک و تخمه هاي بو داده بيشترين ميزان نمک را دارند.

اين پژوهشگر طب سنتي با تاکيد بر اينکه معده به شدت به غذاهاي شيرين علاقمند است، اظهار داشت: استفاده از قندهاي صنعتي سبب چاقي، فشارخون، چربي، پوسيدگي دندان، بزرگ شدن کليه ها و کيست مي شود، که به جاي آن استفاده از توت، انجير، کشمش و عسل توصيه مي شود.

استفاده ازچربي هاي اشباع شده موجب چاقي، کسالت، پرخوابي و خواب رفتن دست ها و پاها شده و استفاده از برخي چربي ها مانند دنبه گوسفندي به شرط تحرک و روغن زيتون بودار، سبب چربي سوزي مي شود.




منبع:yjc.ir



http://www.CheKhabar.ir/News/50619/ترشيجات مي توانند سبب سم زدايي و چربي سوزي شوند!!
بستن   چاپ