خوردن پاچه گوسفند براي اين افراد خطرناک است
يکشنبه 19 دي 1395 - 7:48:32 PM
چه خبر - مهم‌ترين نکات مصرف پاچه گوسفند و سيرابي

کوروش صمدپور متخصص تغذيه و رژيم درماني، بيان کرد: به طور معمول پس از انجام اعمال جراحي مختلف و به خصوص شکستگي هاي استخوان استفاده از برخي مواد غذايي خاص ضروري است. يکي از باورهاي رايج بين مردم اين است که مصرف منظم پاچه گوسفند و سيرابي براي تسريع در بهبود و جوش خوردن استخوان ها مفيد است، اما گاهي استفاده بيش ازحد از اين مواد مشکلات بسياري را براي افراد ايجاد مي کند.

ترميم استخوان ها احتياج به مقادير زيادي پروتئين، ويتامين و املاح دارد که مي توان با مصرف مواد غذايي ديگري به جز پاچه گوسفند به اين نياز بدن پاسخ داد. پاچه گوسفند حاوي مقادير زيادي ژلاتين و اسيدهاي چرب اشباع است که استفاده افراطي از آن به خصوص در کهنسالان سبب افزايش مواد مضري مانند اوره و کراتين در بدن مي شود.

وي با بيان اينکه افراد مسن بايد از مصرف پاچه گوسفند به منظور تسريع روند درمان شکستگي استخوان اجتناب کنند، توصيه کرد: اين گروه از افراد بايد محصولات پروتئيني مانند مرغ، ماهي و بوقلمون را جايگزين اين ماده کنند. علاوه بر ژلاتين، ويتامين c نيز تاثير بسزايي در فرآيند کلاژن سازي ايفا مي کند، بنابراين افرادي که دچار شکستگي استخوان هستند بايد از منابع حاوي اين ويتامين مانند مرکبات، گوجه فرنگي و سبزيجات استفاده کنند.

مصرف مواد لبني مانند شير، ماست و دوغ کم نمک نيز نقش موثري در ترميم استخوان ها دارد. مصرف قلم گوسفند که داراي ژلاتين است براي کودکاني که رشد آن ها با تاخير صورت مي گيرد، مفيد است.




منبع:yjc.ir



http://www.CheKhabar.ir/News/50554/خوردن پاچه گوسفند براي اين افراد خطرناک است
بستن   چاپ